Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.711
- 37.151
- 3.798
Keşke doğru olsa be bu transferler olsa. Beceriksizlikleri sayesinde doğru bir iş yapmış olurlar vallahi. Eğri gemi doğru sefer dediğimiz olay olur böyle gerçekleşirse işler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sezon bir suru haber yapti bizle alakali hicbiri cikmadikaynak tier 0 yav hem de belçikalı oyuncu için bir de neden boktan olsun
Muradım duyum telgrafı nereye geldi
şimdi 2002li alırsan seneye de oluyor
O zaman saçma yaw acaba bu sene + kontenjanına girdiği icin seneye de giriyor olabilir mi? Demirbay mesela yerli sayılan kural kalkmasına rağmen yerli sayılmaya devam etmişti. Bu 10+4 işi başımıza bela olacak ona uygun transferler yapmazsak
hepsi çıktı ya nasıl çıkmadı , bir tek bu diyordu mesela singo gelmek istemiyor diye 5m verdik getirdik.Sane'yi de herkesten önce kendisi söyledi.Hadi genel olarak biraz daha diğerlerinin altında olabilir de özellikle belçika,fransa ligi ve oralı oyuncular için en ciddi kaynakGecen sezon bir suru haber yapti bizle alakali hicbiri cikmadi
Burada Azizim Postacı ŞabanımMuradım duyum telgrafı nereye geldi![]()
Burda sozlesme boyu demişlerdi gecen hangisi acaba. Simdi.yukarida okudum tamamşimdi 2002li alırsan seneye de oluyor
Burada Azizim Postacı Şabanım
Keşke doğru olsa be bu transferler olsa. Beceriksizlikleri sayesinde doğru bir iş yapmış olurlar vallahi. Eğri gemi doğru sefer dediğimiz olay olur böyle gerçekleşirse işler.
Tam kurali burada okuyabilirsin:Burda sozlesme boyu demişlerdi gecen hangisi acaba. Simdi.yukarida okudum tamam
Olamaz çünkü Dortmund yeni aldiHenry Chukwuemeka Onyekuru
Kelin dediği adam Dortmund'da ki İngiliz/Nijerjalı Chukwuemeka olabilir mi?
![]()
Carney Chukwuemeka - Oyuncu profili 26/27
Carney Chukwuemeka, 22, Avusturya ➤ Borussia Dortmund, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 20 Eki 2003, Wien, Avusturyawww.transfermarkt.com.tr
Aldıysa aldı kiralar veya satabilir yani.Olamaz çünkü Dortmund yeni aldi
Bir de bizim 25 milyon önerdiğimiz yazılmalı zira takımı 30 istiyor. Fransa'daki isimler daha mantıklı bence.Keita'yi asil Romano veya Moretto falan yazmali ki biraz heyecan bassin.
Kullaniyorlar adamı niye kiralasinlar 6 ay önce aldıkları adamıAldıysa aldı kiralar veya satabilir yani.
Bizim Okan hocada aldığı birçok oyuncuyu beğenmeyip 6 ay sonra göndermeye çalışıyor.