Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.068
- 10.318
- 2.168
@Kemal Tan Canatan ın saç tıraşı gibi bir nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2025 –2026 sezonunda en az 2’sinin 01.01.2002 veya daha sonraki tarihte doğmuş olması zorunludur.
2026 – 2027 sezonunda ise 14 yabancı futbolcunun en az 4’ünün 01.01.2003 veya daha sonraki
tarihte doğmuş olması zorunludur.
Keita 2002 dogumlu.
Bu lang olayı beni işgillendiriyor... sene sonu barış napoli olmasın sakın?
Maç saatinde rams e inip sahada olacaktır inanıyorum Sümerimjakobs uçak takip linki please
Hayır olmaz biz son gün ezik büzük çürük çarık ne varsa alcaz.Hayaller öyle olsa da , gerçekte son gün hiçbir takım iyi oyuncusunu vermek istemez. Yerine birini alacak zamanı kalmayacağı için, bunu taraftarlarına açıklayamaz.
O nedenle son günlere kalan transferler ya o takımda düşünülmeyen oyuncular oluyor ya da sorunlu adamlar oluyor.
Bu şekilde yapılan transferlerin anca %10'undan hayır gelmiştir.
Bu ne lan. Oldu olacak dönem sonuna kadar kullanin sonra salin
planı menajerlerle yapıyoz zatenGercekten planimiz oldugunu dusunuyormusun? Menajerler kimi önerirse onlara kiralik teklif yapiyoz. Hangisi kabul ederse onu alacaz
sacha tavolieri haberiBen de tercih ederim kendisini gibi eğer bu fiyatlar doğruysa...
Türkiye milli takımını seçme imkanı olduğu sürece yerli sayılıyor. 21 yaşla ilgili bi durum yokMaça çıkması gerek yok sanırım. 21 yaşını geçince hangi milli takımı seçtiğini resmen bildirmesi gerekiyor diye biliyorum TR'de yerli sayılması için.
Bu ne lan. Oldu olacak dönem sonuna kadar kullanin sonra salin
Alıcıyız Yenalım şekerlememYattim, yeni kalktim hala bunu mu aliyoruz? Adam dun feci sakatlanmadi mi? Neden hala aliyoruz?
Oha daha hala gelmedi mi? Hesapta macta oynayacakti.jakobs uçak takip linki please
Sen uyurken hiçbir şey olmuyor Yenalım, uyandın şimdi hareketlenir buralarOha daha hala gelmedi mi? Hesapta macta oynayacakti.
Olumsuz bir sey demiş ya Allah'in kolpacisi romano olmuştur şimdiEmre Kaplan bugünkü hava durumunu bile bilmez neyini ciddiye alırsınız

Keşke doğru olsa be bu transferler olsa. Beceriksizlikleri sayesinde doğru bir iş yapmış olurlar vallahi. Eğri gemi doğru sefer dediğimiz olay olur böyle gerçekleşirse işler.
Sen niye ergen diliyle "yariyor" falan yaziyorsun, Mr. Kime Aldik?Samiyen veledi ruiz kolpasindan sonra bir tane haber yazmamasi yariyor