Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2025 –2026 sezonunda en az 2’sinin 01.01.2002 veya daha sonraki tarihte doğmuş olması zorunludur.

2026 – 2027 sezonunda ise 14 yabancı futbolcunun en az 4’ünün 01.01.2003 veya daha sonraki
tarihte doğmuş olması zorunludur.

Keita 2002 dogumlu.

Ama bu sene aldığın 2002'liyi sanırım seneye de o kontenjandan oynatabiliyorsun...

almada samardzic'ten çok daha iyi topçu bana kalırsa. samardzic'in tek artısı u23 sayılması. hem oyun zekası hem galatasaray'ın baskılı oyun sistemine uyumu hem skor katkısı göz önüne alınırsa almada vurur geçer.

bana kalırsa bu işin doğrusu kanada noa lang değil u23 bir oyuncu almaktır. hep derim belki diğer mevkilerde belli bir seviyede yaş ve deneyim önemlidir ama kanadın yaşı olmaz. noa lang ve almada yaptığımız takdirde orta saha gibi daha kritik bir mevkide elimizdeki opsiyonları u23'le sınırlandırmak zorunda kalırız. yine u23 bulursak alalım tabi ama seçenekleri daraltmamak şu noktada daha önemli.

Hayaller öyle olsa da , gerçekte son gün hiçbir takım iyi oyuncusunu vermek istemez. Yerine birini alacak zamanı kalmayacağı için, bunu taraftarlarına açıklayamaz.
O nedenle son günlere kalan transferler ya o takımda düşünülmeyen oyuncular oluyor ya da sorunlu adamlar oluyor.
Bu şekilde yapılan transferlerin anca %10'undan hayır gelmiştir.
Hayır olmaz biz son gün ezik büzük çürük çarık ne varsa alcaz.

Petar Sucic i Inter Zagreb ten 15 e almış. Böyle transferin tadı bambaşka oluyor.

Gercekten planimiz oldugunu dusunuyormusun? Menajerler kimi önerirse onlara kiralik teklif yapiyoz. Hangisi kabul ederse onu alacaz
planı menajerlerle yapıyoz zaten
plan plandır
Ben de tercih ederim kendisini gibi eğer bu fiyatlar doğruysa...
sacha tavolieri haberi
Maça çıkması gerek yok sanırım. 21 yaşını geçince hangi milli takımı seçtiğini resmen bildirmesi gerekiyor diye biliyorum TR'de yerli sayılması için.
Türkiye milli takımını seçme imkanı olduğu sürece yerli sayılıyor. 21 yaşla ilgili bi durum yok
Şu an istese Türkiye istese Romanya seçer dolayısıyla yerli. Romanya'yı seçtiği anda yerli sayılmıyor
Can Armando da mesela ister Almanya ister Arjantin ister Türkiye seçer. Henüz netleşmediği için yerli olacak

Keşke doğru olsa be bu transferler olsa. Beceriksizlikleri sayesinde doğru bir iş yapmış olurlar vallahi. Eğri gemi doğru sefer dediğimiz olay olur böyle gerçekleşirse işler.

Matondo yu alalımda fifa dübeli çaksın bize köküne kadar reşit olmayan adamı almaktan. ulan sizin yapacağınız Gs muhabirliğine tüküreyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt