Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almada maç sonunda lütfen almayın diye yalvaracak herkes, satmak istedikleri oyuncuyu neden böyle bir maça çıkardılar ayrıca anlamadım

Almada maç sonunda lütfen almayın diye yalvaracak herkes, satmak istedikleri oyuncuyu neden böyle bir maça çıkardılar ayrıca anlamadım

Rtaş insanlar sadece kötü oyuncusunu satmaz ki veya memnun olmadığı. Adam Almada'dan zaten memnun ama diyor ki Almada'dan gelen paraya para ekler daha iyisini de alabilirim. Win win yani.

Bizde oyuncuyu satmak için kötü veya ölmesi bekleniyor değerini bulduğunda elimizden çıkartamıyoruz bi türlü

Armayi beğendin galiba heis gelde, Formasını giy üstüne sahada.
1000045669.webp

Oulai'ye 30m + kardan yüzde 20 pay + Kutucu + Yusuf + 5m şampiyonluk bonusu + KDV son teklif..

Rtaş insanlar sadece kötü oyuncusunu satmaz ki veya memnun olmadığı. Adam Almada'dan zaten memnun ama diyor ki Almada'dan gelen paraya para ekler daha iyisini de alabilirim. Win win yani.

Bizde oyuncuyu satmak için kötü veya ölmesi bekleniyor değerini bulduğunda elimizden çıkartamıyoruz bi türlü

Maç sonunda herkes bunun ne işi var burada Arjantinli Yusuf demir diyecek, cidden bu çocuk Avrupa’da kalibresinde değil , he para yoksa 6 aylığına satın alma opsiyonu olmadan gelsin dursun ama bilemedim

Casemiro istemedik o kadar ama adam çok iyi oynuyor bence. Bazen işte kalite ne olursa olsun değişmiyor.

2 as bekin bu maça yetişmiyorsa kimse çıkıp UCL'yi önemsiyoruz demesin, inandırıcılığı kalmadı artık bunların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt