Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.399
- 21.451
- 2.663
30, 40 üfürdüğümüz adamlardan daha iyisini elalem 4 bucuga alıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha da kanat ve 10 numarada teknik kapasitesi yuksek olmali renkdas Baris bence cok kotuydu bugun o yuzden ezildi.Ilkay da Sara girdikten sonra farkli oldu oyun ancak Ilkayin yasi Saranin bi iyi bi kotu oyunu guven vermiyor bunu hocanin da yonetiminde gormesi lazim.
Yok hocam ne gerek var Kutucu'ya falan yer kalmaz mazallahOnyekuru gibi bir adamımız olsa sonradan girerek 10 golü vardı genelde
Ne dedi hocamOsimen duyum veriyor koşunnnn
Youssef En-Nesyri ve Juventus prensipte anlaşmaya vardılar. Juventus, Fenerbahçe ile görüşmelerde olumlu ilerleme kaydetti. Türk kulübü, Juventus ile anlaşmayı kısa süre içinde tamamlamak istiyor.
Ne dedi hocam
lang 10 numara oynar mı admirim hiç izlemedimLang KAP gelmeli en gec yarin artik orta saha ve 10 numara mevkilerine yogunlasmak lazim.
Ins basaksehir falan aliyordurOnyedika'nın bindiği uçağa Singo'nun geldiği uçak yazanlar var.
Lookmanı bir getirebilsek ahhhh ahhhLokman onyedika için ikna etmek için uğraşıyorum gibi birşey dedi izleyen oldu mu? Ben mi yanlış anladım..
En verimli yeri kanat.lang 10 numara oynar mı admirim hiç izlemedim