Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslanım benim saha içini bıraktı yönetimin yapamadığını yapmaya çalışıp transferi de çözüyor

Hocanın kafa her transfer döneminde olduğu gibi bir milyon. Bu adama bu kadar sorumluluk yükleyen yönetimi linç etmek gerek.

cherkinin bizim ortasahanın yaptığı gölgepresle yapacağı şovu düşündükce tüğlerim ürperiyor

Fabrizio Romano: "Napoli ve Galatasaray, Noa Lang transferi konusunda bugün de görüşmelerine devam etti. Satın alma opsiyonu rakamı üzerinde ciddi pazarlık var.Napoli, bu opsiyonun 'sembolik' değil, gerçekten kullanılabilir olmasını istiyor; 30 milyon euro'lara çıkılmasını istiyor. Galatasaray ise 26 milyon euro'da ısrarcı. Ödeme planı da ayrı bir sorun. Geçen yaz Osimhen transferinde de Napoli – Galatasaray arasında haftalar süren ödeme planı tartışmaları yaşanmıştı.Oyuncu Galatasaray'a gitmeye hazır, ama Napoli'den henüz resmi onay yok. Premier League'den de arayan kulüpler var. Yani sürprizler olabilir. Her şey Galatasaray'ın Napoli'nin şartlarını kabul edip etmeyeceğine bağlı."

Futbolcular Türkiye'yi düşüş olarak görebilir de bunu niye CL gibi bir organizasyonda basın toplantısında açıklarsın
Açıklamayı izlemedim işin doğrusu. Ama doğruysa bu tarz açıklamalar hoş değil bana göre

OB döneminde Gs karşısında izlediğim en iyi takımdı Atletico. Tam anlamıyla makine vardı karşımızda. Ne Liverpool ne Bayern ne de diğerleri böyle darladı bizi.

Oulai, Ümit Akdağ kesinlikle alın.
Dışarıdan transfer yapamadıkları yapsalar bile çok para verdikleri için bence de olabilir. Oulai de olabilir uygun bi ücrete, Ümit zaten kesinlikle kaçırılmamalı.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan maçdan önce sörloth haalanddan daha iyimş demiş

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

yandık anasını satayım bu sefer messinin rekorunu kıracak haaland

şu adamı biri sustursun!
kontrolünü kaybetti tamamen , kör çobanın sürüsünün sonu uçurum ne yazık ki yönetim ayrı fecaat, hocası ayrı liderliği bırakınca iş işten geçmiş olacakta kimse farkında değil hala galiba

Hocanın bahsettiği o genç oyuncular arasında gerçekten de burayı tercih etmeyenler vardır, anlıyorum ama bu işin bahanesi.
Allah aşkına, Kavukçu mu ikna edecek bu gençleri ?
Geçen sezon da Doue kaçtı Hatipoğlu yüzünden boş yere.

Okan Buruk: "Genç oyuncular buluyoruz ama oyuncuların da ilk hedefleri Premier Lig oluyor. Genel olarak oyuncular, yaş sınırı düşük oyuncular Türkiye'yi kariyer düşüşü olarak görebiliyorlar. Şampiyonlar Ligi önemli bir etken, bu bize yardımcı oluyor tabii ki."
Tsnin tek mücadele ettiği kupa ztk ama oulaiyi buluyor işte trabzonda yaşamaya ikna etmesi de cabası istanbula nazaran

Sen herkesin peşinden koştuğu bilindik wonderkidlere gidersen red yersin tabi,bilinmeyeni bulup onlara gideceksin iknayla da uğraşmayacaksın,para da saçmayacaksın

Ama nerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt