Gökhan Aytepe
10 Numara!
Halısaha bilgisiyle çöp ilan edenler anlamaz rnkdsKendi gorusumu soylemem gerekirse sakin dogru yerlere pas atiyor hic pas hatasi yapmadi mesela.Bizim boyle bir profile ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum.
Halısaha bilgisiyle çöp ilan edenler anlamaz rnkdsKendi gorusumu soylemem gerekirse sakin dogru yerlere pas atiyor hic pas hatasi yapmadi mesela.Bizim boyle bir profile ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum.
Hiç sanmıyorum ya…Yok kadro dışı kalacak
Bizde kimse 10 OYNAYAMAZ10 no sara yunusda oynar. Alinsa iyi olur tabiki ama bence torreiranin yerine biri daha elzem. Lemina ile orta sahayi kapatan. Öne dogruda dribbling atabilen. Bugün lemina sayesinde orta sahayi kitleyebildik onun kadar güclü ve topla alakasi iyi olan birini alirsak cok daha gücleniriz.
İkisi de bu seviyenin topçusu olmadığı içinSon pozisyonu izledim tekrar abi Sara orda nasil bombos erene cikarmaz topu..Hadi cikarmadi eren niye manyak gibi oldugu yerde topu beklemis
Bu lig için öyle adama gerek yok 2 tane. Bu ligde son 10 maç küme düşecek ligin kaderini belirleyecek mertens gibi inceci adama ihtiyaç var.10 no sara yunusda oynar. Alinsa iyi olur tabiki ama bence torreiranin yerine biri daha elzem. Lemina ile orta sahayi kapatan. Öne dogruda dribbling atabilen. Bugün lemina sayesinde orta sahayi kitleyebildik onun kadar güclü ve topla alakasi iyi olan birini alirsak cok daha gücleniriz.
İkisi de bu seviyenin topçusu olmadığı için
İşte böyle maçlarda hırsına yenik düşmeyip takımını düşününce, sane osimhen oluyorsun hocam. Ondan önce de saneye aradan oynayabileceği pozisyonda saçma şekilde sağ ayağıyla zayıf vurdu farklı dışarı gitti. Vuruyorsan atacan o zaman da Sneijder oluyorsunSara bence hirs yapti skor yapacagim diye yoksa o topu atmayacak adam degil

Kas yığını onyedika şu an tam atıl vaziyette.
Öyle kalınlaşmış ki kazmalığını örttüğü çabukluğunu ve hızını da kaybetmiş.
Gün yüzü görmeden ahırda hazır yemle şişirilmiş kurbanlık dana gibi
Hiç bilmiyosan lang = kaliteli yasin öztekinLang ile ilgili görüşlerin nedir değerli ahbabım?
Büyücü pezevenk kimYalnız o değil de, büyücü pezevenk skoru gene bildi bugün. 1-1 demişti.
Dursun:Asıl soru.
Bonservis verecek miyiz yoksa sadece kiralık mı?