Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ucl maçlarını izledim geldim. Şu an için o gelmesi muhtemel rakipleri özellikle analiz ettim. Bana hangisi gelmesin tek seçenek var deseler Yeni Kale Birlik spor gelmesin derim. Adamlar çok fena. Acayip kanat kullanıyor. Hizlilar ve açtıkları ortalar adrese teslim. Ön alan baskısını da iyi yapıyorlar. Aman diyim gelmesin New castle. Saha iki kilo s.cariz

Ben de bu şekilde düşünüyorum. İyi bir maç çıkarabilmemiz için en iyisi, en popüleri gelsin. Ortalama bir takım geldi mi bizimkiler maça asılmıyor.

Tolgahan'dan bi Mukau duyumu gelse var ya off

Fezaya yükselirim

Bence bu gece Almada'nın tek kötü olayı vardı o da top kaybetti ağır davranıp iki defa
Biri arkadan gelip çaldı topu bi defa Sallai bi defa başka biri

Çocuk ufak tefek ama ikili mücadelelerde fena değil öyle iki metre öteye uçmuyor Jelert gibi
Tekniği oyun görüşü zaten iyi ve kaleyi düşünüyor hep, dikine pozitifi deniyor

Yahu neden orta saha almıyoruz hala. Ne var beklenen.

Ucl falan hepsi paraya bakar kadroya bakar. Şu an ucl sıralaması ile kadro değeri sıralaması aşağı yukarı aynı. Bozan iki kulüp var biri portekizli ağlak biri de karabag. Sıralama kadro değeri ile aynı

Bilmiyorum ama mevcut kadro ile Liverpool yendik, Ajax deplasmanı geçtik, ATM maçı puan aldık. Yani kafa kafaya oynayabilecek durumda olmak büyük keyif.

Kadro kalitesini koruyarak eklemelerle yukarı çekebilmemiz lazım.

Tabii Osi bir x faktör, işte 1-2 o kalibre transfer ile CL'de rahatça tutunabilecek bir takım oluruz 2-3 yıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt