- 18 Mayıs 2011
- 22.786
- 12.393
- 1.873
Silah andersen i senden başka kimse görmüyor sanırım...Dünyadaki bütün oslara teklif yapip Silas Anderseni görmezden gelmeleri içimi acıtıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Silah andersen i senden başka kimse görmüyor sanırım...Dünyadaki bütün oslara teklif yapip Silas Anderseni görmezden gelmeleri içimi acıtıyor.
Bunun gibi değil ya oynadi o baya yeni sakatlandı.Calafiori hep sakat üstadım
Leminanin olmaması istatistigin bazı durumlardaki tutarsızlıgi için tam örnek olmuşEkli dosyayı görüntüle 312457
sofascore cl rating
Vanaken cekelimEkli dosyayı görüntüle 312457
sofascore cl rating
Sadece Singo konusundan dolayı bile bu işi yapanlar hesap vermeli ama ahbap çavuş ilişkisi olduğu için herkes kendi ekmeğinin peşinde. GS'nin boşa giden onlarca milyonunun hesabını soracak ya da hesabını verecek 1 kişi yok. Sonra da başkanımsı çıkıp kulübün 1 tek lirasını bile boşa harcamayız diyor. Singo da resmen "incinmişiz"Bunun gibi değil ya oynadi o baya yeni sakatlandı.
Bu da okanburuka yazar, kadro planlamasını ve rotasyonu hiç bilmiyor 3 yıldır öğrenemedi gitti. zaten rotasyon yapmayayaım diye 12-13 kişilik kadro kurdu herif.Singo'nun sakatlanma sürecinin başlangıcı ağır tempoda oynanan Liverpool maçından 4 gün sonra Beşiktaş maçına çıkması.
Oyuncuları korumak için de kadrodaki herkesi azami kullanmak gerekiyor kaldı ki o maçta Sallai dinç ve sağlıklı bir şekilde kulübede oturuyordu.
Sakatlık ile ortalıkta görünmemek aynı şey değil... jakobs da ortalarda görünmedi haftalarca ona da aynısı yapıldı. Afrika kupası aldı muhteşem oldu... oyuncu iyiyse iyidir kötüyse kötüdür... Ben singo nun iyi bir sağ bek olduğunu düşünüyorum. Oynadığında tadı damağımızda kalan bir oyun sergiledi. Sakatlık durumundan bağımsız konuşuyorum. Eğer faydalı olmayacaksa satılır gönderilir vs. Ama potansiyeli var...3 aydır ortalarda olmadığı olamadığı da bir gerçek kerem
@Emir SatoEkli dosyayı görüntüle 312457
sofascore cl rating
Bu nasıl diziliş yavEkli dosyayı görüntüle 312457
sofascore cl rating
Kepaze bir herifin önce beceriksizliği sonra artistliği yüzünden doueyi almadık. Şimdi hala sağ bekimiz yok nerdeyse 3 adama 50M bonservis verip almamıza rağmen.Sadece Singo konusundan dolayı bile bu işi yapanlar hesap vermeli ama ahbap çavuş ilişkisi olduğu için herkes kendi ekmeğinin peşinde. GS'nin boşa giden onlarca milyonunun hesabını soracak ya da hesabını verecek 1 kişi yok. Sonra da başkanımsı çıkıp kulübün 1 tek lirasını bile boşa harcamayız diyor. Singo da resmen "incinmişiz"