Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bi şey yok

Monaco'da kenar stoper yaptılar onun dışında Torino ve milli takımda hep bekti bu adam

Bekte en az 150 maçı vardır
Listelenmesine baktım, 32 maç sağbek bildirilmiş gözüküyor ama maç içinde değişir tabi onlar girmez listelenmeye. Olabilir doğrudur zaten benim aklımda kalanda da sağbek.

Di Marzio: Galatasaray, imzalı belgeleri Napoli'ye iletmiş durumda; ancak kulüp, oyuncunun ayrılışına yeşil ışık yakmadan önce bekliyor. Bunun nedeni, Antonio Conte'nin Juventus'a karşı oynanacak bir sonraki maçta (25 Ocak) Lang'a hâlâ ihtiyaç duyabilecek olması.

O macta oynatirsalar 3 milyon euro kesiyoruz demeyi de bilsin bizimkiler.
Conte senin ben

Juventus maçını bekliyorlarsa vazgeçin. Bir sefer de doğru iş yapın, bir kere de planlı ilerleyin. Lang olmayınca cuesta gelmesin misal. 10 gün kaldı transfere yine kaplumbağa hızındayız.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle. Sakatlık durumu da belirsiz net bir açıklama yok. Geldiği gibi maça çıkabilecek mi yoksa 1 ay bekleyecek miyiz. Şimdi sakatlığı olmadan geliyorsa alınsın bunun dışında alınmasın. Resmen aşağılıyorlar.

Adamin istedigi parayi veriyorsun, bir kurus indirim bile beceremiyorsunuz, o zaman bastan istedigi parayi ver ve kolundan tut getir. Adamlar son gune kadar bekle deseler bizimkiler 'tamam efendim' diyecek galiba.

Adamin istedigi parayi veriyorsun, bir kurus indirim bile beceremiyorsunuz, o zaman bastan istedigi parayi ver ve kolundan tut getir. Adamlar son gune kadar bekle deseler bizimkiler 'tamam efendim' diyecek galiba.
Oulaiden haber var mı

Aaa ben çözdüm olayı

U23 bek alcaklar Titi
Singo ile Frattesi de kafa kafaya takaslancak

Bunun altı yapılmakta
Singo'yu bol bol izleriz Inter'de bekte

1769083345620.webp

ha?

dün ki macta sofascore göre 2 takımdan da en yüksek puanı apokerım almıs 8.1

Bu adamlar gram pazarlık yapmayı bilmiyor, bari erken getir. Guendizi 30m kazık ama en azından ilk gün geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt