Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takıntı yaptığım yok

Galatasarayın sağbeki sallai olamaz !

bıey olur
mariano olur
genç bir hakimi bulursun o olur
biraz düşüle geçmiş hakimi olur

sizin bunu benimsemeniz asıl yanlış olan

bakış açınız yanlış

ben okan burukla bu zengin dönemimizi heba ettiğimizi düşünüyorum
çok daha profesyonel bir ekiple çok sağlam bir oluşum olabilir Galatasaray ama Okan burukun futbol aklı olan bir Galatasaray olamaz

fakir Galatasaray için iyi td okan buruk

ama zengin bir Galatasaray için facia

onun içinde tam olarak dominasyon koyamıyoruz hep bir bıçak sırtı hep bir arada rezillikler yaşıyoruz

sorunumuz bakış açımız onun için sşze takıntı görünüyor!

siz olanı yeterli görüyorsunuz

ben bu zengin dönemimizi daha sağlam görmek benim tek arzum ve ne yazık ki çürük yumurtalar gözüme çok batıyor!
Emre de faydadan bahsediyor abi, GS sağbeki bu adamdır demiyor. Nereye koysan belli seviyede bir performans veriyor diyor çok yönlü oyuncu zira. Böyle adamlar lazım. Okan hoca konusunda da benim de çok eleştirim var ama başarıyı da yadsıyamayız. Belki tesadüftür bilmiyorum ne zaman girsem bir postuna denk gelsem hoca geçiyor içinde. Yoksa ben de daha iyi olsun istiyorum, buradaki herkes ister. Galatasaray için hiçbir şeyi yeterli görmüyoruz daha iyisi olsun istiyoruz ama bu olanın iyi yönlerini görmeye engel değil bu istek.

30-35 milyon taraftara her transfer dönemi aynı rezalet yaşatılıyor, bu yönetimi küfürsüz anmamak mümkün değil.

Emre de faydadan bahsediyor abi, GS sağbeki bu adamdır demiyor. Nereye koysan belli seviyede bir performans veriyor diyor çok yönlü oyuncu zira. Böyle adamlar lazım. Okan hoca konusunda da benim de çok eleştirim var ama başarıyı da yadsıyamayız. Belki tesadüftür bilmiyorum ne zaman girsem bir postuna denk gelsem hoca geçiyor içinde. Yoksa ben de daha iyi olsun istiyorum, buradaki herkes ister. Galatasaray için hiçbir şeyi yeterli görmüyoruz daha iyisi olsun istiyoruz ama bu olanın iyi yönlerini görmeye engel değil bu istek.

herşey okan buruka çıktığı için

adam singoyu stoper diye almış

sırf sallai yazın sağbekde iyi oynadı diye sağbek aldırmamış

işte bu plansızlık bu günü kurtarma bu sığ bakış açısı yüzünden hep tıkanıyoruz

bunun sebebide okan buruk!

başka örneklerle dolu adam sırf icardiyi oynatmsk için 10 no aldırmadı

sallai bazı maçlarda faydalı evet ama niye sallai sağbek arkadaş! Olamaz! Olmamalı!

Bunu benimseyemem ben!

150 milyon harcıyorsun sağbekin sallai wtf derler adama!

Mandela keita
Silas andersen
Samardzic
Ayberk karapo
Yannick eduardo

Adi çıkan isimlerin, yazım ve okunuşlarınin karmaşık olması Ahmet kolap'i bile yildirmis. Adımı şu yapar mısınız diye istekte bulanamadi

herşey okan buruka çıktığı için

adam singoyu stoper diye almış

sırf sallai yazın sağbekde iyi oynadı diye sağbek aldırmamış

işte bu plansızlık bu günü kurtarma bu sığ bakış açısı yüzünden hep tıkanıyoruz

bunun sebebide okan buruk!

başka örneklerle dolu adam sırf icardiyi oynatmsk için 10 no aldırmadı

sallai bazı maçlarda faydalı evet ama niye sallai sağbek arkadaş! Olamaz! Olmamalı!

Bunu benimseyemem ben!

1.5 milyar sterlin harcayan takim 8 numara diye aldigi matheus nunes’i as sag beki yapti oynatiyor bir sey olmaz. hocalik zaten bu. her mevkiye mevkisine gore gore adam alip butun sene bozmadan dizmek evde fm oynamak.

Olur, zaten kanat için vasat (ne iyi ne kötü) bir oyuncu ama sorun bu değil. Sorun sağbek için bazen iyi olup ama bazen saatli bomba gibi takılması.
150m konusunda acayip haklısın ama iş yapıyorsa bununda bir önemi kalmıyor, ilerleyen zamanda göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt