Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.258
- 25.605
- 3.183
Uçak Osimhen için gönderilmiş. Onyedika beni de yol üstünde bırakır mısınız diye rica etmiş, yardımcı olmuşuz.17k'nin ucagi mi kayboldu? Nerede bu eleman?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uçak Osimhen için gönderilmiş. Onyedika beni de yol üstünde bırakır mısınız diye rica etmiş, yardımcı olmuşuz.17k'nin ucagi mi kayboldu? Nerede bu eleman?
Futbolu bilmeyenlere yardımcı olalım Renktaşm tebrik ederimÜcretsiz ders
Oynamasını etkileyecek düzeyde bir sakatlığı yokmuş.Noa Lang sakatlanmadi mi? Daha neyinden bir dahaki macta fayda bekliyorlar? Sakat sakat mi oynayacak? Napoli illa bizi bir daha belleyecek.
Tam bir 6 ariyorsak, bu Magassa iste bu 4'unden.Scout analiz sitelerinden derleme yapmistim gecen gun bu oyuncular hakkinda, Ingilizce kisa ozet aslinda daha detayli sitelerde vardi ama ona bakmaya zamanim yoktu.
Mandela Keita is a Belgian midfielder currently playing for Parma and is known for his physical presence and versatility, with a growing role in Serie A after his move from the Belgian league. He is a dynamic player with a strong work ethic, although his statistics (goals/assists) are still modest, suggesting a strong defensive and controlling role.
![]()
Ngalayel Mukau's analysis (2025/2026) shows a versatile midfielder with good passing (approx. 84% accuracy), effective in dribbling (132 successful), but with a higher ball loss percentage per game (18.08%).
![]()
Soungoutou Magassa is known for his technical skill, comfort under pressure, and ability to advance the ball, with strengths in passing and dribbling; He is a versatile talent who can play at center back or deep midfielder, and recently became a key player at West Ham United following a move from AS Monaco in 2025. His analysis highlights his progressive passing, physical strength, assertiveness and growing impact, despite sometimes holding the ball for too long in his own zone.
![]()
Lucien Agoumé is a versatile, complete midfielder (mainly defensive), known for his strong ball possession, defensive acumen (interceptions, ball recoveries) and ability to start the attack with progressive passing, although his shooting power and tackling strength are sometimes below par, and he is a player with growth potential in creativity and finishing. Combining creativity with defensive discipline, he is a key part of Sevilla, due to his potential as a 'shield' for the defense and quick transition from midfield.
![]()
İnşallah mertens tarzı çabuk bir oyuncudurEsas mevkisi 10 no
Ligin Bayerni olacağız ağabey
takıntı yaptığım yok
Galatasarayın sağbeki sallai olamaz !
bıey olur
mariano olur
genç bir hakimi bulursun o olur
biraz düşüle geçmiş hakimi olur
sizin bunu benimsemeniz asıl yanlış olan
bakış açınız yanlış
ben okan burukla bu zengin dönemimizi heba ettiğimizi düşünüyorum
çok daha profesyonel bir ekiple çok sağlam bir oluşum olabilir Galatasaray ama Okan burukun futbol aklı olan bir Galatasaray olamaz
fakir Galatasaray için iyi td okan buruk
ama zengin bir Galatasaray için facia
onun içinde tam olarak dominasyon koyamıyoruz hep bir bıçak sırtı hep bir arada rezillikler yaşıyoruz
sorunumuz bakış açımız onun için sşze takıntı görünüyor!
siz olanı yeterli görüyorsunuz
ben bu zengin dönemimizi daha sağlam görmek benim tek arzum ve ne yazık ki çürük yumurtalar gözüme çok batıyor!
Bir de Juve maçını mı bekleyeceğiz?
İroni idiDüşük beklenti dediğin orta saha 3'lüsü 80-90 milyon euro bonservisleri.
Allah razi olsun bir garibani daha sevindirmisizUçak Osimhen için gönderilmiş. Onyedika beni de yol üstünde bırakır mısınız diye rica etmiş, yardımcı olmuşuz.
Şu yaptıklarını 17 yaşında yapsa 30 veririmBiz 1,5 sene Tsl de 1 sene de CL de iyi oynamış, Fransız pasaportu olan genç sağbekimizi 30m a sattık. Kıçı kırık Oulai ne yaptı 35 40 lık?