Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout analiz sitelerinden derleme yapmistim gecen gun bu oyuncular hakkinda, Ingilizce kisa ozet aslinda daha detayli sitelerde vardi ama ona bakmaya zamanim yoktu.

Mandela Keita is a Belgian midfielder currently playing for Parma and is known for his physical presence and versatility, with a growing role in Serie A after his move from the Belgian league. He is a dynamic player with a strong work ethic, although his statistics (goals/assists) are still modest, suggesting a strong defensive and controlling role.

1768984284063.webp

Ngalayel Mukau's analysis (2025/2026) shows a versatile midfielder with good passing (approx. 84% accuracy), effective in dribbling (132 successful), but with a higher ball loss percentage per game (18.08%).

1768984289209.webp

Soungoutou Magassa is known for his technical skill, comfort under pressure, and ability to advance the ball, with strengths in passing and dribbling; He is a versatile talent who can play at center back or deep midfielder, and recently became a key player at West Ham United following a move from AS Monaco in 2025. His analysis highlights his progressive passing, physical strength, assertiveness and growing impact, despite sometimes holding the ball for too long in his own zone.

1768984303382.webp

Lucien Agoumé is a versatile, complete midfielder (mainly defensive), known for his strong ball possession, defensive acumen (interceptions, ball recoveries) and ability to start the attack with progressive passing, although his shooting power and tackling strength are sometimes below par, and he is a player with growth potential in creativity and finishing. Combining creativity with defensive discipline, he is a key part of Sevilla, due to his potential as a 'shield' for the defense and quick transition from midfield.

1768984313255.webp
Tam bir 6 ariyorsak, bu Magassa iste bu 4'unden.

Yeni bir yönetim adayı çıkarmamız lazım yok mu forumda genel kurul üyesi biri

Oulai için Trabzon forumlarında 30 sonraki satıştan da %25 vermişler. Trabzon bunlar futbolcu satamaz diye vermemişler

takıntı yaptığım yok

Galatasarayın sağbeki sallai olamaz !

bıey olur
mariano olur
genç bir hakimi bulursun o olur
biraz düşüle geçmiş hakimi olur

sizin bunu benimsemeniz asıl yanlış olan

bakış açınız yanlış

ben okan burukla bu zengin dönemimizi heba ettiğimizi düşünüyorum
çok daha profesyonel bir ekiple çok sağlam bir oluşum olabilir Galatasaray ama Okan burukun futbol aklı olan bir Galatasaray olamaz

fakir Galatasaray için iyi td okan buruk

ama zengin bir Galatasaray için facia

onun içinde tam olarak dominasyon koyamıyoruz hep bir bıçak sırtı hep bir arada rezillikler yaşıyoruz

sorunumuz bakış açımız onun için sşze takıntı görünüyor!

siz olanı yeterli görüyorsunuz

ben bu zengin dönemimizi daha sağlam görmek benim tek arzum ve ne yazık ki çürük yumurtalar gözüme çok batıyor!

Bu arada fakir Gs için dedin ya aşırı doğru bir tespit bence. Mesela Beşiktaş’ın başına koy net +12 puanları vardı. Okan hocaya kadro planlaması yaptırılmamalı

Çünkü bu konuya mahir değil + artık bu 80’lerdeki gibi menajer olayı bitti.

Kadro kurulur, TD’ye teslim edilir, TD aklındaki oyunu anlatır antrenörler buna göre çalıştırır, TD durumu gözetler buna göre kadroyu belirler vs

yav bizde singo bile 2 maca cıktı 40 50 lafları duyduk satarız vs

düzenli oynasa satardık

oulai afrika kupası ve tsdeki oyununu sürdürürse zaten dünya kupasıda var

bizde edecegi bi degeri bonservisi bi düşünün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt