- 17 Eylül 2018
- 20.832
- 23.666
- 1.983
Edit
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oulai nin ne özelliği var? Bilmediğimden soruyorum. Şimdi nir iki video izledim. Seri gibi birşey bu da... Ben olmuş seri yi de beğenmiyordum bu bir de olmamış hali...
Üç ayda +20m25 e sana nıye versin taraftar tepkisini göze alsın o zaman
Tamam alma o zaman zorunda mıyız ya kariyeri bu kadar olan adam olmaz o parayı etmez.15-20 olsa denenir sorun yokPotansiyeline para veriyorum ya?
25 e vermezler zaten boşa tartışıyoruz
Bunların yanında Yunus’u da 11 düşününce korkunç bir şey oluyor yaw+ Lang 1.70 m
oulai 40 falan etmez çıldırdınız mı siz
daha iyisini bulamayacaklarını biliyorum cünküTamam alma o zaman zorunda mıyız ya kariyeri bu kadar olan adam olmaz o parayı etmez.15-20 olsa denenir sorun yok
Bak, simdi bayagi aciklayici oldu. Tesekkurler.Singo Oulai
Trabzon forumların da bizim Trabzon'a 30 milyon Euro teklif ettiğimiz ve sonra ki satistan da %25 pay önerdiğimiz konusuluyor. Ancak Trabzon yönetimi Galatasaray yönetiminin futbolcu satamayacaginı beceriksiz olduğuna inandığı için sonradan verilecek payı istemediğini konuşuyorlar.
Bize lazim.olan mevki ozellik nedir diye konusan biri yok mu kulüpte sacma sapan isler ya . Harcadiginiz para kendi cebinizden çıkmıyor peki uzulmuyor musunuz bu mu gs lilik.
İyi de renkdaş süper ligde kendini kanıtlamış oyuncuya bukadar çok para verilmez. Fransa liginde kendini kanıtlasa tamamOulai iyi oyuncu. Avrupa da piyasa yüksek şu an. 20nin altında klass oyuncu yok. 30a normal olur oulai.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lang showmani çoktan Story atmıştı öyle bir durum olsaydıLang, Kavuçku'yla uçakta geliyormuş doğru mu?
Come on man...