Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai nin ne özelliği var? Bilmediğimden soruyorum. Şimdi nir iki video izledim. Seri gibi birşey bu da... Ben olmuş seri yi de beğenmiyordum bu bir de olmamış hali...

Ben hamsi maçlarını sadece derbilerde izliyorum asıl kriterde o maçlar zaten

izlediğim tüm maçlarda tekme tokat dayak yiyip sürekli yere yapışıyordu, hiçbir numarası yok şu an satıyoruz deseler zaten 10-15 milyon bandına alıcı bulamazlar

kutucu'yu başakşehir maçından sonra hiç oynatmasaydık, çok mistik forma şansı verilmeyen ama bir verilse var ya tarzı bir havası olacaktı ya.

yanlış yaptık.

Keprem thuram falan 40 etmedi, siz dalga mı geçiyorsunuz. 15m + kutucu yoksa tepe tepe kullansınlar

Trabzon Oulai'yi 30 milyon Euro'ya bile vermez çünkü son gün çaresiz kalan panik halindeki yönetimimizden daha fazla koparabileceğini bilir.

Lang, Kavuçku'yla uçakta geliyormuş doğru mu?

avrupadan 30 teklif gelse çoktan satmıştı ts bize 40 çekiyolar bunu yaparlarsa seçimi kaybetmeleri yüzdeyüz

Bize lazim.olan mevki ozellik nedir diye konusan biri yok mu kulüpte sacma sapan isler ya . Harcadiginiz para kendi cebinizden çıkmıyor peki uzulmuyor musunuz bu mu gs lilik.

Singo Oulai

Trabzon forumların da bizim Trabzon'a 30 milyon Euro teklif ettiğimiz ve sonra ki satistan da %25 pay önerdiğimiz konusuluyor. Ancak Trabzon yönetimi Galatasaray yönetiminin futbolcu satamayacaginı beceriksiz olduğuna inandığı için sonradan verilecek payı istemediğini konuşuyorlar.
Bak, simdi bayagi aciklayici oldu. Tesekkurler. :D

Oulai iyi oyuncu. Avrupa da piyasa yüksek şu an. 20nin altında klass oyuncu yok. 30a normal olur oulai.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi de renkdaş süper ligde kendini kanıtlamış oyuncuya bukadar çok para verilmez. Fransa liginde kendini kanıtlasa tamam

Lorenzo Lucca (25) to Nottingham Forest. Here we go! Loan deal for €1m fee + buy option clause, not mandatory, worth up to €40m package, reports @FabrizioRomano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt