Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz hiçbir defans oyuncusuna okadar para vermemeliyiz. Bu yüzden karşı çıktım. Yüksek bonservisi sadece 5 büyük ligde büyük takımlarda oynamış oyunculara vermeliyiz
paranın bi önemı yok geldigimiz noktada samp olmak icin gerekirse 100 daha harcarım yeter ki fb olmasın

Yahu bide şöyle düşünün, kimseyi ikna edemiyorlar, alamıyorlar, gelmiyor kimse gidip abuk subuk bilmediğimiz saçma sapan 2-3 adama 30-40 verceklerine, Olai yi bin kere tercih ederim, geçen sene devre arasında gördük. Bu kış yine aynı.

Hiçolöazsa eldeki para biter, geri dönmesi muhtemel bi yere gitmiş olur, yada 10 sene kafamız rahat eder orta sahada

Bu hamsilerin kafa kırık, bu paralara oluaiyi bize satarlarsa ertuğrul doğanın heykelini dikmeliler, daha önce hiç bu kadar başarılı ve kurnaz bir ts başkanı görmemiştim

Sadri şener zamanı müstahak bunlara

30 değildir ts isteği. Oulai afrika kupasında en sivrilen genç oyuncu oldu. Tüm Avrupa takibinde.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan bu Bayern in yasattiklari fena bir hoşmuş cidden
Bayern derken bunu hayal etmemiştik ama Bayern'de kendi liginde böyle bir şey. Lakin 30-35 gerçekten çok bonuslarla 20+ Kutucu olsun bari. Bu arada bonuslarla 25 milyona Danois'i alabiliriz Fransa liginden mesela.

Satmak icin aldım diyor

Kimin ne dedigi umrumda degil

taraftarı takmam dedi

Doğan: Oyuncumuza Türkiye’den teklif aldık, evet doğru. İstediğimiz teklif gelirse, satışı yapacağız.
fatih-terim-alk%C4%B1%C5%9F-fatih-terim-clap.gif

Hep Uğurcan transferi örnek veriliyor da biz Cavanda'yı bile almıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt