Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.103
- 5.834
- 1.513
Bunlar bizi batıracak acil istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs üyesi miyim hissedar miyim banane abi GS A.S. hangi topcuya ne kadar para veriyor hangi maliyetlerde kadro kuruyor banane. Ben sahaya bakarım.biraz gergin gördüm seni Sami'm tsye 30 bayılınca rahatlarsın
Valla işin gidiş yönü aynen böyle. Nasıl bu kadar çok para veriyoruz Ts futbolcusuna. Yönetim hiç bir bok beceremiyor. Sonra gidip bunların kapıda soyuluyor resmen.ne 40 ı kdvsi + %20 pay var rahat 50+çıkar.Kafayı yemişsiniz siz.Yöneticilerde kafayı yemiş taraftarda.36'ya denk geldi kdvsi ile uğurcan farkında değiller 30 yazıyor herkes.
Sanki yaz döneminde planlamayı iyi yapıyorlar. Nisan'da Muslera-Mertens benden buraya kadar dedi. Mayıs'ta ikisine veda yaptık. Eylülde anca Uğurcana 30 bayıldık. Mertens'in yerini halen dolduramadıkDevre arası transfer işi zor abicim planlamayı yanlış yaparsan sezon başı uğraşırsın şimdi işte.
27.5 +3 mu neydi evetUğurcan teklifi +Kutucu işte yaw,. Bonuslu 30’du o da sanırım
Hakan Gotz senigokhan gottepe
25 m Euro verilir