Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gerçekten tebrik ediyorum Trabzon yönetimini ve kadro planlaması yapan ekibi. Mesela Beşiktaş 'ın vazgeçtiği Muçi 'den acayip katkı aldılar, Batagov için 20-25 mil.€ konuşuluyordu Oulai için şimdi tarihi bir bonservis kazanma fırsatı var ellerinde üstelik bu adamı 19 yaşında 6 ay önce 2. ligden alıp getirdiler. Daha Pina & Agusto filan var daha bu devre arasında Nwaiwu diye insan azmanı bir stoper aldılar muhtemelen yazın gündemimizde de Batagov ve bu arkadaş olur stoper için ki daha ilk Kocaeli maçında birlikte uyumlu bir stoper tandemi olacaklarını gösterdi sonra bu Løvik tranfer edildi 19-24 yaş arası değişen para kazanma potansiyeli yüksek bir sürü oyuncu var ellerinde

Okadar para saydigin adami kaca satacagiz

Bizim rekor satisimiz boey

Ayni fiyata bitecek büyük ihtimal

Maasi düsük olur ve yasi da genc ama sonraki satisini da düsünmek lazim deger katacak mi piyasa degeri artacak mi bunlarin hepsi risk
satmayacagız

bu adamı almazsak

4 5 sezon 150 mılyon € ortasahaya para harcayacagız dogruyu bulabilmek icin

Monaco ve Trabzon olmasa bu kulübün transfer politikası olmazmış

1769103290147.webp

15m +2.5m yıllıktan 3+1 sene onyedika=25m
30m+1m yıllıktan 5 sene Oulai=35m

Bu lezzet Kaf dağında olsa yenir gidin alın oulai

yok mental olarak diyorum

sanki hedefi biz degiliz
Orasini bilemiyorum yanlis bir yorum yapmayim ama soyle bir durum var Brugge Ajax Psv de duzenli oynamis 5 sampiyonluk yasamis bence daha farkli hedefi olsa bize gelmez devam eder Napoli de ama Conte ile anlasamiyor zor bir karakter olabilir

Okadar para saydigin adami kaca satacagiz

Bizim rekor satisimiz boey

Ayni fiyata bitecek büyük ihtimal

Maasi düsük olur ve yasi da genc ama sonraki satisini da düsünmek lazim deger katacak mi piyasa degeri artacak mi bunlarin hepsi risk

Diyelim 33+KDV’ye aldık.

Çok iyi oynadı CL ve ligde. Sonra da milli takımda yine gidip gideceği 40-42 maksimum o da yalı ve bonsu nedeniyle belki.

Pay may diyormuş bir de sanırım. Yok artık

40 falan vermeyiz o paralar az buz değil çok para olacağı 25 + Kutucu benim gözümde.

Yalnız forumda inanılmaz bir çelişki var : iki yıldır bize dribling yapan orta saha lazım genç Badou , Gedson lazım diyen adamlar Oulai'ye burun kıvırıyor istemiyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Erto 40 demiş + topçu dememiş galiba
Kutucu 5 desek 35 istiyo
E pazarlığı var bu işin 30 + kutucu da anlaşılır gibi

Yalnız bastianın da %20 payı varmış 30a satarlarsa 6sı bastiaya gidecek e adamı zaten 6 ya almışlar yapacakları kar 18m olacak

Böyle bakınca da ts dolandırılmış oluyo :)

Asıl soru 23 yaş altı kontenjanımız boş ve orta saha ihtiyacımız varken Oulai yi biz neden almadık. Daha doğrusu bulamadık. Ts scout ekibi neden bizden daha iyi ki bizim orya yatırımımız var. Maaş alanlarlar var bizim scouting den. Şuan alalım faydalı olacaksa okey ama 5m a sen neden alamıyorsun neden bulamıyorsun..

Ben ihtimal vermiyorum oulai transferine, trabzondan kovarlar baskani, isterse 40a satsa bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt