Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Agbadou geçen devre Wolves’e bildiğin patladı ya. Kötü adam değilde 20’ye alma sebepleri Danso vs. gibi isimlerin kapılması. Aşağı yukarı aynı İsimler vardı bizim listede de; bunlara Agbadpı bize de Cuesta girdi
Agbadou gecen sezon iyiydi baya
Bu sezon kotu

Fenerbahçe ve Juventus, En-Nesyri’nin satın alma opsiyonlu kiralık transferinde prensip anlaşmasına vardı.

(Di Marzio)

ulan hainler babanızın parasını mı harcıyorsunuz lan siz

zeminleri patates tarlasına dönmüş kepaze bir ligde 15 maç top oynayan 170 santimlik 19 yaşında bebeye 35 milyon bonservisi hangi akla hizmet veriyorsunuz basiretsizler

neyin borcunu ödüyorsunuz ne dalavereler peşindesiniz siz

ulan hepinizi toplasak erden timurun tırnağı etmezsiniz

Bu kulüp futbol aklını ne zaman kaybetti. 35-40 milyonları ts un sıradan bir oyuncusuna vermek nedir. Gidin 10 numaraya verin o paraları, Yunusla gram iletleyemeyiz, ortasahayada kiralık bir 6 numara alın. Olayi gelse bile 6 numara ve 10 numara eksiği devam edecek zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan şu şekil takılıyor toplantıda. 😁

1000077000.webp

okan bu kulübün ekmeğini yiyorsun gsliyim diye geçiniyorsun

uğurcana 30 singoya 30 verirken tek kelime edemedin mi?? şimdide 19 yaşındaki çocuğa mı 30 sıkacaksınız??

sende mi ihanet şebekesindesin

Napoli, Brezilyalı forvet Giovane’yi transfer etmek için Hellas Verona ile doğrudan kulüpler arası görüşmelere başladı. 🇧🇷

Müzakereler dün başladı; Noa Lang’ın Gala’ya ve Lorenzo Lucca’nın Forest’a transferinin ardından şu an hızla ilerliyor. ⚽

Giovane’nin sözleşmesi şimdiden görüşüldü.✍️

📝Fabrizio Romano

herşey bir yana dün stada giden Galatasaray taraftarı arasında anket olsa oulai alınsı mı fiyat 30 + dense o taraftarın en az yüzde 80 ni alınsın der.Ben taraftarın formamı alırım ürünlerimi alırım fırsatım olursa maçada giderim ve maç izlerken şu adam şu kadar bu adam bu kadar alıyor şuna bunu verdik diye düşünmem .TekraR ediyorum Galatasarayıma faydalı değil mi, ? benim için o önemli.Beklentileri karşılamazsa o zaman bakarım maliyetine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt