- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Süper haber.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam da boldladığım kısmın böyle olmadığını düşündüğüm için tam bir yere oturtamıyorum aslında bizde de. Lemina-Torreira-Olayi olursa orta sahada inceci adam eksikliği oluyor bence.teknigi cok daha iyi ya bence
pozitif bakalim
bu cevheri isleriz bence
islersek bu adam icin limit yok
cok yuksek potansiyel
sanki daha iyisini bulabileceklerSüper haber.

bi tek cok zor maclara bu ucluyle cikariz benceTam da boldladığım kısmın böyle olmadığını düşündüğüm için tam bir yere oturtamıyorum aslında bizde de. Lemina-Torreira-Olayi olursa orta sahada inceci adam eksikliği oluyor bence.
bize gelmeyi kabul etse 5-6m maasla bile isterim ama kabul etmez ki![]()
João Gomes - Spielerprofil 25/26
João Gomes, 25, aus Brasilien ➤ Wolverhampton Wanderers, seit 2022 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 35,00 Mio. € ➤ * 12.02.2001 in Rio de Janeiro , Brasilienwww.transfermarkt.de
Bu mu Oulai mi? Atletico bununla ilgilenmis Gallagherin yerini doldurmak icin ve Wolverhampton kapiyi 40 milyondan acmis.
Yok video komik ondan attımbeğendin mi bu transferi?
Şüyuu vukuundan beterdir derler eskiler.Bu tsliler kendi kendilerine tribe mi giriyorlar yoksa aldik mi![]()
Torrik kolay vazgeçilecek adam değil ya. Ama 6 numara oynamayı da unutmuştur artık muhtemelen.bi tek cok zor maclara bu ucluyle cikariz bence
hem torreira hem lemina hem oulai bence de olmaz
mesela su anki form durumlariyla oulai lemina sara cok hos olur
Sorunca o maliyetleri vb. duydukları için bırakmışlardır.Bize önerilmiş bizimkiler bir sorup bırakmışlar
Onyedika'dan ne kadar eminsin?Olai'yi almayız diyemiyorum ama 30 da vermemeliyiz ya hatta 20 bile. Ne kadar eminiz ki Olai'den? Bilemedim.