Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.248
- 22.912
- 1.433
benim tanidigim Oulai olur de Fb'ye gitmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
videoyu ızle ne oldugunu anlarsınFenerbahçe, Oulai için Trabzonspor'la temasa geçerek 30M€ civarında bir teklif yaptı. (Ersin Düzen)
cakallar sirf biz istiyoruz diye dahada fiyat yukseltmek icin strateji yapiyorlarönce kanteyi alın it oğlu itler
5 milyonoulai yi 500 bin euroya almis ts su anki degeri 8 milyon.. 30 nedir manyakmisiniz siz
bi tane kaygan biri var ortalıgı karıştırıyor inanmayın
5.5 + %20ye aldıoulai yi 500 bin euroya almis ts su anki degeri 8 milyon.. 30 nedir manyakmisiniz siz
Bakasetas H.OBurhan Can Terzi: "Tasos adasına 2015'te gitmiştim, tavsiye ederim, güzel yer."
Singo varmış işte Davinson’un yerinde Yener bey öyle dedi ya dün.Stoper alin olm. Sanchez sezon sonu 30 olacak, Lemina 32, Apo 31 yasinda. Kaan'i adamdan saymiyorum artik. Arda 18. Zaten dogru durust oynamiyor. Stoper alin.
6,5 milyon + %20 satıştan paya aldılar.oulai yi 500 bin euroya almis ts su anki degeri 8 milyon.. 30 nedir manyakmisiniz siz
Bak gör ozanı geri alacaklar. Camianın çocuğu falan yerli diye. Bize iyi bir sol stoper lazımStoper alin olm. Sanchez sezon sonu 30 olacak, Lemina 32, Apo 31 yasinda. Kaan'i adamdan saymiyorum artik. Arda 18. Zaten dogru durust oynamiyor. Stoper alin.