Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.085
- 59.814
- 3.473
halil dervişoğlu muOulaiyi takasına yusuf demir ve halil dervişoğlunu da ekleyelim. Sağ beke titi çekelim bir de yabancı on numara ve yerli forvet alalım bari
yok suat usta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halil dervişoğlu muOulaiyi takasına yusuf demir ve halil dervişoğlunu da ekleyelim. Sağ beke titi çekelim bir de yabancı on numara ve yerli forvet alalım bari
Aynen benimde tuhafima gidiyor.Son zamanlarda hiç yapmıyoruz
Renkdaş, yönetim senin her dediğin topçuyu alırsa kadro :Lang dan daha ucuza alajbegovic 18 yaşında alinabilirdi ama iste
bu ne la simdi baktimİşin komiği herif Katar efsanesi filan oldu bunlardan gittikten sonra.![]()
Alırdın.Lang dan daha ucuza alajbegovic 18 yaşında alinabilirdi ama iste
2 milyondan daha ucuza alabilecegimizi sanmiyorum reisLang dan daha ucuza alajbegovic 18 yaşında alinabilirdi ama iste
Sadece paranın miktarı düşündürücü. Tutup 30 falan sikarksak bi de boxerı verirsek oulaiden beklenti yüksek olur karsilanmama durumunda biz sabırlı da değilizOulai transferi konusunda forumda düşünceleri müspet veya menfi olanlar yarı yarıya galiba
Opsiyon 30 Ya da kac bilmiyorum 25 olsun. Almadik kiraladık o paraya hocam2 milyondan daha ucuza alabilecegimizi sanmiyorum reis
bi tane kaygan biri var ortalıgı karıştırıyor inanmayın