Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pay da verirsek bize bir katkısı olmuyorki , ts 5e almış 35e satsa 35lik oyuncu riskini biz almış oluyoruz ts garanti parasını alıyor üstüne bizde şov bile yapsa parlatan biz oluyoruz ama pay koyarsak parayı yine ts kazanmış oluyor 60a satsan bile.He verim almış oluyorsun orası ayrı ama riski yine de biz almış oluyoruz her türlü.O bonservis üstüne %2 pay bile versek dolandırılma seviyesi direkt arşa çıkıyor
İyi de ben pay yazmadım ki Skender abi?

Yüksek bonservis verdigimiz hangi oyuncu’nun parasini cikardik

Bizim en büyük satisimiz zar zor erden timur’un emekleriyle boey satisi

Boey’i sattigimiz paraya oulai’yi almaya calisiyoruz

Senelerce katki alabiliriz oyuncu dan ama ben aldigimiz para’nin üstüne satabilecegimize inanmiyorum cünkü gecmis te kulup olarak bizde bunun bir örnegi yok

Olayı belli ki bize girecek. Bari çok bitsin on numara ile santrafor sağ bek sol stoper ve kanat yedeği almak için zaman kalsın

Mükemmel bi topçu alıyoruz. Yılan gibi preslerden çıkışlar, dar alandaki sakinliği, ayak hakimiyeti, olgunluğu. Ben böyle topçuyu en son 2006da gördüm

3 4 kanal yayina baktim kisa kisa.

Masallah hepsi oluai ovmece modunda. Fiyatina isyan eden gormedim.

Herkese mi mama var bu iste...

Bu oulayide niye pazarlık yapiyorlarki. Bunlar kazık yemeden transfer yapmış mi hayatlarinda.

Okan buruk transfer için futbolcu izliyormuş. Gitmiş oulayi izlemis sanirim

Boey gittiğinden beri sağ beke 50 m harcadık, sol açıkla kapattık sonunda

Oulai çok ucuza mal oluyor aslında. Onu almazsak 3 senede 100 m harcarız oraya

Bir de bu yönetimin alacağı adamları düşünün.

O olmazsa, 15e onyedika alıp 4 de maaş verecekler, 4 sene. (31 m total maliyet). Ve geri dönüş ihtimali 0. O maaşı da bırakıp gitmez oyuncu.

Biraz da bu yüzden ok'um ben bu transfere.

Trabzonluların yorumlarına aşırı ayar oldum
Gelmesini isterdim ama oulai'yi almayalım biz bunlara çok yüksek bedel ödemeyelim

Fenere gitse o kadar üzülmem falan diyorlar tam avel bunlar. GS ederinden yüksek para ödeyip oyuncu alıyor yine laf atıyorlar

Fener gibi kupasını alıp sahasında döveceksin bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt