- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Ulayi yi almaya gidiyor
Sacma bir seydir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulayi yi almaya gidiyor
barış üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor da şu kaçırdıklarını atsa baska seyler konusuyor olurduk. o zaman kendisi için istediğimiz rakamlara talep görecektir.Barisa cok yükleniliyor. Hele büyük maclardan dolayi + sezon basi
taş çatlasa cl haftanın kadrolarına girse maksimum bu fiyatlara işte. bu oyununun çok üstü lazım. adamı 20 maçta görmedik herhalde daha totalde. adamın futbol kariyeri 30 maç sen düşün gerisiniOulai yi 40‘a aldık diyelim kaça satacağız?
Bilmiyorum yahu herifi yerinden oynatamıyoruz. Altındaki elemanlar değişiyor, başkanlar değişiyor.Kimden torpilli bu ali sami yenin torunu mu çözemedim. Kaç başkan td değişti buna dokunan olmadı
daha öncede dedim oluayi yi bu paralara alacağına git scout ekibini al win win.Milletin ekibi Oulai falan araştırıp bulup alıyor, bizim scout şefi de Osimhen, Sane izliyor, sosyal medyada karı kız kovalıyor. Yıllardır doğru düzgün bir topçu keşifleri yok ve hala o koltukta oturuyorlar.
Okan Buruk'un yardımcıları ve bu scout departmanı birzden bir bok olmayacağının kanıtı resmen.
fbdir kim olacakKim acaba bu başka talipler