Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai'nin başka talipleri var meselesi hikâye. Hiçbir Avrupa kulübünün 20 milyon euro üstü vereceğini düşünmüyorum, hadi 25 olsun. Genç oyunculara yatırım yapma isteği olan kulüpler ,bu çıldırmış piyasada çıkabilir. Trabzonspor 'un satmak istediği de ortada. Kulüp yöneticilerini aptal yerine koyuyorlar. Taraftar baskısı var,u19 kontenjanına uygun ,zaten kime 30 sıksak diye dolanıyorsunuz, gelin bize 35+ gömün diyorlar. Halbuki Trabzon'a " bu paralara satabiliyorsan sat" demeyi bilmek lazım.Tok satıcı falan değiller ama gel gör ki Gs'nin yöneticilere bakınca kazıklayabileceğini biliyorlar. Oulai iyi futbolcu ama iyi oyuncuyu aleni şekilde her seferinde kazık yiyerek almak transfer başarısı değil

parası umurumda değil takıma adam alsınlar şl de ilk 8 yapacakken sakatlık ve eksiklikten gül gibi maçlar kaçtı. Atl maçı zaten büyük örnek heriflerin kenardan giren oyuncularına bak birde bizim. 12 kişi ile takım dönüyor.
koşu farkları da bundan çıkıyor bence. 70 de 5 değişikliği de yaptı simeone. o 20dk da bizim mac basındaki tempoya yükseldi takımı. biz düşerken onlar vites attı. bizim sahadaki 11 iyle kenarda bekleyenin çok farkı olmayacak bi kadroya kavusmamız elzzemdir. iyi oynayan sahaya atılacak. yok efendim bu oyuncu yedeğe yazılır mı muhabbeti yasanmamalı.

Boyle bir hava var disarda her yer kardan geçilmiyor @Oğuzhan Sesko , @Sami Karakoç 🤬
1_org_zoom.webp

ahmet kutucu gidecek moral bozuk

Bu oulai işini çok uzatırsak bu kahpeler kanteden vazgeçip bu transfere girebilir. Takasta kullanacakları oğuz aydın bizim kutucudan daha cazip gelebilir ts yönetimine. Aynı fiyatlara çıkarsalar işi bozabilirler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kanteye 15 bonservis verip taraftara show yapmak varken oulayiye 35 falan vermezler

Yarın bu Oulai gelir, baskıyı kaldıramaz ve iş yapmazsa, daha yaşı genç zaman vermek lazım diyen olursa alayını uçururum ona göre.

30 üstü vericez bir de olsun diye beklicez önce Camara’yı geçsin verilerde.

Yarın bu Oulai gelir, baskıyı kaldıramaz ve iş yapmazsa, daha yaşı genç zaman vermek lazım diyen olursa alayını uçururum ona göre.

30 üstü vericez bir de olsun diye beklicez önce Camara’yı geçsin verilerde.
direk 11 oynamayacaksa gelmesin zaten

Ben genc topcuyu ondan istemiyorum okan 1 mac oynatıyor genc topcuları, bizde adam kendini gösteremiyor

Olayi transferinde insanı tek mutlu eden etken ahmedin gidecek olması, ahmetsiz 10 milyon'a ahmetli 30 milyonu yeğlerim diyen bir güdüsel ses var içimde

Oulai'nin başka talipleri var meselesi hikâye. Hiçbir Avrupa kulübünün 20 milyon euro üstü vereceğini düşünmüyorum, hadi 25 olsun. Genç oyunculara yatırım yapma isteği olan kulüpler ,bu çıldırmış piyasada çıkabilir. Trabzonspor 'un satmak istediği de ortada. Kulüp yöneticilerini aptal yerine koyuyorlar. Taraftar baskısı var,u19 kontenjanına uygun ,zaten kime 30 sıksak diye dolanıyorsunuz, gelin bize 35+ gömün diyorlar. Halbuki Trabzon'a " bu paralara satabiliyorsan sat" demeyi bilmek lazım.Tok satıcı falan değiller ama gel gör ki Gs'nin yöneticilere bakınca kazıklayabileceğini biliyorlar. Oulai iyi futbolcu ama iyi oyuncuyu aleni şekilde her seferinde kazık yiyerek almak transfer başarısı değil
20-30 profosyonel maç kariyeri olan bir adama 20m üzeri vercekler ha, tek talibi biziz, ifb Avrupa falan hikaye. 25m + kutucu teklifi ellerindeki tek iyi teklif.

30 milyon sıkıp nasıl Avrupa'dan adam bulamıyoruz ya? Ts nin elinde Özbek'in kasedi mi var?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt