Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35-40 olayi verene kadar 10 daha koy al onana yı kafan rahat olsun

dün sahada azman gibiydi herif
Boyundan ötürü veto

Çok uzun, hoca istemez
ts forumda şöyle birşey gördüm var mı acaba aslı astarı

Enes Başkaya60

• Gönderi: 20294
  • Meslek: Memur

• Tweetle

4 dakika önce
36 milyon euro+ Yusuf Demir +Kutucu'ya iş bitti diyorlar şimdi de, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz olmasın inşallah.

4 dakika önce
36 milyon euro+ Yusuf Demir +Kutucu'ya iş bitti diyorlar şimdi de, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz olmasın inşallah.
Gsli herhalde bunu yazan

Daha ne istiyor Osimhen'i mi

Onana için maalesef sergen de istiyordu burada ona da demiştim aynısını.Devre arasında Villa düzgün oynatmadığı Duran'ı bile 70e sattı geçen sene , merkezdeki en iyi oyuncusunu 60a almışken 100den aşağısına bırakmaz şuanda.He sezon sonu bile 80-90 ister en az
yanlış hatırlamıyorsam dün yada 2 gün önce championship takımı wrexham mı ne adını net hatırlamıyorum topçuya 30+ milyon euro gömdü hemde öyle çok adı sanı duyulmuş bir topçu değildi

1769181955458.gif

Bruma'nın parası zaten Singo gibi bir ödeme yaptık ona 12 mi 13'e mi ne almıştık. Cicaldau Morutan falan boş transferlerdi, o zaman bir grup "ooo Morutan şöyle uçar böyle kaçar" epey para harcandı evet onlarada ama gelmeden öncede belliydi, onlardan iş çıkmayacağı Feghouli dahil belliydi yani Cuguli olacağı yine Amrabat.....
Jelert'i de unuttum. 6-7 milyon üstü bonservis verilip tutan potansiyellin genç oyuncu hatırlamıyorum.

bruma?

zaten az maçı olup da potansiyline yüksek bons verip aldığımız pek oyuncu yok.

bruma vardı tuttu. başka hatırlamıyom.

jelert falan demeyin. adamın 120 cl maçı vardı gelmeden :d o direkt yanlış transferdi.

bruma
pino
dos santos
jelert
ontivero

ve daha birsürü

ts forumda şöyle birşey gördüm var mı acaba aslı astarı

Enes Başkaya60

• Tweetle

4 dakika önce

4 dakika önce
Yok. Bizimkilerin son teklifi 25 yada 27.5+Ahmed+ KDV(TR içi tüm transferlerde var zaten ve ödediğin vergiden düşüyor aslında yani biraz TS için bonservisi yüksek gösterme işi) deniyor.

yanlış hatırlamıyorsam dün yada 2 gün önce championship takımı wrexham mı ne adını net hatırlamıyorum topçuya 30+ milyon euro gömdü hemde öyle çok adı sanı duyulmuş bir topçu değildi
iyi topçuydu ya sanki o ama angersteki hayvan için verdiler onu sanırım.Ben beğeniyorum onu baya ama tabii championship için fazla para

Bruma tutmadı yav
Bruma gittiği hiç bir yerde tutmadı ki zaten o dönem

Bruma-Feghouli-Cicildau-Morutan-Andone-Amrabat falan aynı dönem transferleri şuan ortalıkta yoklar ve bunların arasında en yüksek para Bruma'ydı. Amrabat gene kabul edilebilir bir bonservis ödenmişti.

Telles iyi paraya alınmıştı 6 küsüre almıştı ama cidden hiç adı sanı bilinmmeyen, varlığını bile bilmediğimiz bir takımdan alınmıştı Mancini aldırmıştı. Telles baya ilerletti Inter yaptı , Porto , ManU falan iyi yerlerde, iyi seviyelerde oynadı ve bu takımlar iyi durumdayken oynadı oralarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt