- 1 Ağustos 2009
- 46.982
- 49.270
- 4.878
Opsiyonsaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç kere izledinizAsprilla gelsin yemediği küfür kalmaz.
Kardan kar payimiHem 30 milyon domal hem de kar payı ver. Abv
Bir kaç kez izlemişliğim var.Kaç kere izlediniz
Cok istiyorum ama niye ilgilenmiyoruz anlamiyorum. Gercekten 20m Euro serbest kalma bedeli varsa bedava.Gidip almamiz gereken oyuncu Batrakov, serbest kalma bedeli de 20 milyon euro suan.
benim fm kariyerinde şuan milanda yardırıyor batrakovCok istiyorum ama niye ilgilenmiyoruz anlamiyorum. Gercekten 20m Euro serbest kalma bedeli varsa bedava.
Rusya'ya bakan yoktur bizden kesin, baska birsey aklima gelmiyor.Cok istiyorum ama niye ilgilenmiyoruz anlamiyorum. Gercekten 20m Euro serbest kalma bedeli varsa bedava.
mevcut gelirler mevcut giderleri karşılıyor. Finansal bir sorunumuz yok.Yok boyle bir gelir. Bir senede 200 milyon euro falan bonservis verdik. Maas desen yillik 100 milyon euro'yu gecti. TR ligi sampiyonlugu 2 milyon euro falan getiriyor. Yayin geliri desen bok gibi. Borc batagina surukleniyoruz.
Vay anam vay
Bence Dmc almayacazDMC kim? Tum kis boyu Lemina yerine genc adam alinmasi gerekiyor diyenlere sozum.
Bir de 10 numara alirsan bu saatten sonra DMC alinmiyor demektir.