Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse zorunlu opsiyon değilmiş en azından, 4 kağıt maliyete 3 ay için deneyeceğiz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence başka bi herif alsak daha ii olur

gerçi kutucu gireceğine bu girsin tabii
Bencede daha iyi olur millet transfersizlikten ismini ilk defa duyduğu adamlara bile salya akıtıyor, adama sormazlar mı bunun için mi 1 aydır bekliyoruz, süper kupa gitti şampiyonluk şansı %90'dan yarı yarıya düştü, bunlarmı elit

Ruben Neves lerden acaba Sergej Milinkovic Savic e ilgimiz kayar mı diye düşündüm ama nerdeeee

De laurentis taraftar yazın bunu da aldırır diye kabul etmiştir kiralık işini, ama bence aşı tutmayacak burada
Fazla ümitli değilim ben de, madem bir kazık sokacaklardı 4 kağıt ile sınırlı kalacaksa buna da şükür deriz napalım. İyi iş yaparsa da tadından yenmez.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Listemiz ekibimiz olsun transfer donemi başlayınca hazir olsun. ben baska bir sey istemiyorum. Yönetim sadece para isine baksin. Hoca da mevki ve özellikleri söylesin. İsimleri ekip belirlesin

Kaya Temel: "Noa Lang transferi sonrası genç bir orta saha transferi gerçekleşecek"

18 yaşındaki sol stoper Leon Jakirović, Inter'de!

Bonservis bedeli €2.5m + €2m bonuslar.

[Romano]
bir biz giremedik şu hırvat pazarına resmen italyanlar çökmüş durumda sırp hırvat pazarına ne topçular buldular son 10 yılda helal olsun valla

Kaya Temel: "Genç orta saha transferinden sonra 'normal' orta sahaya bakılabilecek. "

Kaya Temel: "Ben asıl orta sahanın 28'inden önce açıklanmasını beklemiyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt