Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30-35 isteyecekler en aşağı.

Bu arada ben inanmıyorum çıkan habere, haber de sayılmaz gerçi bir tahmin. Uğurcan'ı anladık son gün kaleci yok diye gittiler de bu kadarını yapmayız.
Ugurcan konusunda zaten ekstra gicigim hala 1 ay gundem dolandirilip donnaruma bonservisi verdik heriflere... Hala cok iyi niyetli dusuncem yok onda

Olai gozumde 10-15 araliginda bir paket maksimum olur (hani devre arasi kazigi dahil) . 1 kurus falzasi cope giden para

Yav bir karar verin almada 10 no değil sol açık diyorsunuz ama young Lig hariç 16 maç 10 no oynamış a takımda 23 maç sağ açık oynamış nwaneri için 10 noya alınırdı diyorsunuz. Hangi dediğiniz doğru abiler

Yav bir karar verin almada 10 no değil sol açık diyorsunuz ama young Lig hariç 16 maç 10 no oynamış a takımda 23 maç sağ açık oynamış nwaneri için 10 noya alınırdı diyorsunuz. Hangi dediğiniz doğru abiler
Almada 10 oynar

Alabilsek keşke yoksa bunların 10 no alacağı yok

Hocam herkez ile seninle gectigim şekilde iletişime geçiyorum. Hiç problem olmadı. Aldığınız hatanin ekran kaydını alıp konuda beni alintalayarak, paylasirmisin
cevaplama menusu vs cikmiyor butonlar yok, hem normal hem tapatalk her turlu denedim ama malesef. dogrudur problem benim telefonumda falan da olabilir. ugrasiniz icin sagolun denemenize gerek yok bana yetiyor suan icin.
39b109da6762d90a133c0b65a37a7b9a.jpg

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa'nin kalburustu liglerinden kat be kat asagidayiz. Arap Ligi'nden daha iyiyiz. Balkan ligleri, Iskandinav ligleri, Iskoc, Irlanda, Izlanda vs ligleri ve dogu Avrupa Liglerinden daha iyiyiz. Yani arada bir yerdeyiz.
Arap liginden nerede daha iyisin Göktuğ, toplam iki tane takımın var, onlarda Avrupa'da her yıl şu saydığın Avrupa liglerinin takımlarından şamar yiyip dönüyor

Perşembe gelir. Lig maçında kadroda olur. Bizimkiler yapamazlar ama keşke perşembeye u23 orta sahayı da halletmiş olsalar.

almada + 1 de cüsseli 6 no kiralayın tamam işte

bu hamleleri 20 gün önce yapsanız ölürdünüz yalandan hakan fabian falan kovalamak yerine

2 gram beyninizle yaptığınız oyunları kimse yemiyor
Zaman kazanmak için yaptırıyorlar o haberleri yoksa millet diyecek siz kaç haftadır napiyorsunuz diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt