Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uno skandalo 1 kadro bu ne la

Ön taraf ulus , Levent
Arkası şişhane

Demek ki arayinca sol stoper, hem de genc bulunabiliyormus. Biz hala U23 transferi pesinde kosuyoruz.

Lang'in BAY'i kesmesi icin 10 firin ekmek yemesi lazim. Singo'nun oldugunu gorunce herhalde 2025-26 kadrosunu yazdigini dusunmeye basladim. O zaman Hakan falan daha bir mantikli oluyor.

Mevcut transfer söylentileri üzerine tertip edilmiştir, arzumuzun bu yönde olduğu tam manasıyla söylenemez.

Sadece furbolu bilenler yorumlasın sadece futbolu bilenler

team.webp

Top kapma canavari ve rakiple kopek gibi savasan birini ariyorlarsa benim tercihim Keita olur. Oyunun ofansif yonuyle pek ilgilenmez o kadar ama defansif olarak rakibini isirir ve birakmaz.

Topla daha cok iliskisi olan ve ozellikle topu geri kaptiktan sonra oyuna da dahil olacak sekilde birini ariyorlarsa o zaman Mukua bence daha dogru transfer olur.

Ne aradiklarini tam olarak bilsem.
Torreira'nın meziyetleri + dikine delici dribbling yapan + biraz daha boyu uzun bir oyuncu almalıyız.

Hey yavrum hey, Salaktikos…
Şu anki ilk 11 Galataktikos kalıyor bunun yanında reis.
Lang Barıştan, Samardziç Yunustan, Hakan ve magassa da lemine ve tordan iyi değil.. hatta lang= e. Mor..
Abdullahcığım senin benimle derdin ne evladım, bak ben gönlü geniş bi adamım tamam da salaktikos malaktikos ne oluyoruz yauv, zıpır dilimizi biraz törpülüyelim

Mandela Keita is a Belgian midfielder currently playing for Parma and is known for his physical presence and versatility, with a growing role in Serie A after his move from the Belgian league. He is a dynamic player with a strong work ethic, although his statistics (goals/assists) are still modest, suggesting a strong defensive and controlling role.

1768853962528.webp

Ngalayel Mukau's analysis (2025/2026) shows a versatile midfielder with good passing (approx. 84% accuracy), effective in dribbling (132 successful), but with a higher ball loss percentage per game (18.08%).

1768853937502.webp

ideal kadro budur

sadece futbolu bilenler yazsın

.....................Alisson
Hakimi...Bremer...Van Dijk...Di Marco
.............Valverde...Rodri
Raphinha.......Cherki.......Kvara
...................Osimhen

bilenler bilir di marco'nun rams park'ta ıslıklanacağı kadrodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt