Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.020
- 10.279
- 2.168
Kaçmaktan ziyade gaita testi için numune bırakıyor gibi Canım derin analizimO nasil poz yav, icine bisey kaciyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaçmaktan ziyade gaita testi için numune bırakıyor gibi Canım derin analizimO nasil poz yav, icine bisey kaciyor gibi
20 mi boyle diyorsan genctir bu sıfatına ragmenKaç yaşında sizce
![]()

Uğurcanın hala kendini ispatlamaması dışında o paranın geri dönüşü olmadığınıda hesaba katın, Uğurcanı bugün tahtaya çıkarsan 10 milyon veren çıkmaz(Ederson kolsuzundan 50 kere iyi ondan bahsetmiyorum) Kulübü batırmak istiyorsan bu tarz hamleleri yaparsın, bugün Bododan Haugeyi ve Alanyadan Maestroyu alsak 10 ar milyona zaten tutmazsa 6-7 civarına ikisinide okuturuz her türlü. Yaptığımız hamlelerin çoğunun geri dönüşü yok sürdürülebilir değil bizim gibi kulüpler için. Bana tutup dünyanın en saçma rakibi fenerden örnek vermeyin herkes kendine bakacak.
Buda gol özürlü bir herife benziyorlookman olmadı bari almada olsun
5 milyonken alsalardi öyleydi. Bunlarda akıl ne gezer. Hele o hoca denen herife hicbirsey diyemiyorum sinirlerimi bozuyorChrist Ravynel Inao Oulaï
para değil akıl transferi
İsteme sebebim Çalım yeteneği abi tribünü hareketlendirecek bu tarz oyuncumuz yok dar alanda çok etkili bizim ligde coşar bu herifBuda gol özürlü bir herife benziyor
inanması güç ama resimdeki kişi 19 yaşındaki oulaï20 mi boyle diyorsan genctir bu sıfatına ragmen![]()
amca biraz sakinleş ya senden alıntı bildirimi gelince tüylerim diken diken oluyor ya!!5 milyonken alsalardi öyleydi. Bunlarda akıl ne gezer. Hele o hoca denen herife hicbirsey diyemiyorum sinirlerimi bozuyor
amca biraz sakinleş ya senden alıntı bildirimi gelince tüylerim diken diken oluyor ya!!
Onyedika gelecek günün sonunda hiç biri olmayıp belli oldu.
15 gün önce alsak kimse bir şey demezdi şimdi alırsak sövecekler.
Birde tinercilerle ugrasNdidi yedeği olduğu doğru mu?
Oulai’ye o konusulan paraların %50’si dahi verilse artık kulübe bir operasyon çekildiğine ikna olacağım, normal değil şu iş ne kadar iyi oyuncu olursa olsun önemi yok
Her seferinde Monaco’dan oyuncu almaya çalışmakta bi garip. Acilen kurtulmak lazım şu yönetimden
Uğurcan 27.5+2.5 bonus+ KDV'ye alındıolai uğurcan parasına çözülür yani 35+ kdv ötv falan şeklinde