Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisleri goren dursun baskan
1000046463.webp

Trabzon milyonlar isteyince dursun baskan
Make It Rain Money GIF

Uğurcanın hala kendini ispatlamaması dışında o paranın geri dönüşü olmadığınıda hesaba katın, Uğurcanı bugün tahtaya çıkarsan 10 milyon veren çıkmaz(Ederson kolsuzundan 50 kere iyi ondan bahsetmiyorum) Kulübü batırmak istiyorsan bu tarz hamleleri yaparsın, bugün Bododan Haugeyi ve Alanyadan Maestroyu alsak 10 ar milyona zaten tutmazsa 6-7 civarına ikisinide okuturuz her türlü. Yaptığımız hamlelerin çoğunun geri dönüşü yok sürdürülebilir değil bizim gibi kulüpler için. Bana tutup dünyanın en saçma rakibi fenerden örnek vermeyin herkes kendine bakacak.

Satışı geçtim 3-5 yıl katkı versin yeter ben razıyım.

Christ Ravynel Inao Oulaï
para değil akıl transferi

Trabzonun ne kadar borcu var yaw. Devlet eliyle bir alışveriş mi yapılıyor acaba.

Oulai’ye o konusulan paraların %50’si dahi verilse artık kulübe bir operasyon çekildiğine ikna olacağım, normal değil şu iş ne kadar iyi oyuncu olursa olsun önemi yok

Her seferinde Monaco’dan oyuncu almaya çalışmakta bi garip. Acilen kurtulmak lazım şu yönetimden

Oulai’ye o konusulan paraların %50’si dahi verilse artık kulübe bir operasyon çekildiğine ikna olacağım, normal değil şu iş ne kadar iyi oyuncu olursa olsun önemi yok

Her seferinde Monaco’dan oyuncu almaya çalışmakta bi garip. Acilen kurtulmak lazım şu yönetimden

Valla Dursun'lar gitsin +1905
Ama yeni gelen yönetimle işler daha farklı olacak mı, meh, pek sanmıyorum.

Liseli tayfanın kafa üç aşağı beş yukarı benzer çalışıyor. Yeni gelen yönetim belki iletişimde biraz daha iyi olur hani makyajı daha iyi olabilir belki.

Erden Timur gittiğinden beri zengin etmediğimiz kulüp kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt