Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.804
- 14.681
- 2.623
İtalya İspanya güzel geziyor adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inter bu genc stoperide takip ediyormus. +5 milyon önermisler ama oyuncu fazla beklemis diye herhalde onu aldilar.Chivu elit topcu istemiyor mu yav? Böyle td mi olur?
Güldürme![]()
Tenezzül etmeyiz 5 m topçu almaya.. lütfen.. nasıl yakıştırıyorsunuz 5 m euro’luk topçuyu takımıma?Inter bu genc stoperide takip ediyormus. +5 milyon önermisler ama oyuncu fazla beklemis diye herhalde onu aldilar.
![]()
Branimir Mlacic - Spielerprofil 26/27
Branimir Mlacic, 19, aus Kroatien ➤ Udinese Calcio, seit 2025 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 5,00 Mio. € ➤ * 12.03.2007 in Split, Kroatienwww.transfermarkt.de
Belki araya girip biz almaya calisalim.
Almadayı alalım bak şerefsiz evladıyım tırla perşembe pazarına çırılçıplak dalmazsamOnu almada bunu al
Kafa restini çekmiş bomba gibi döner bitikliğin aksine adam yorulmuştu mental olarak o dinlenme sureci iyi gelir asıl.Mesela Klopp 1-2 sene sonra geri döndü TD'liğe ve çook büyük bir kulübe diyelim. Ben kendisinden büyük bir şey beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Bazı şeyler kafada bittikten sonra allame i cihan olsan ne yazar
Almadayı alalım bak şerefsiz evladıyım tırla perşembe pazarına çırılçıplak dalmazsam
dediğin gibi dönerse yani "yenilendim tazelendim sabahları daha iyi ereks oluyorum" diyerek gelirse evet shdshdsKafa restini çekmiş bomba gibi döner bitikliğin aksine adam yorulmuştu mental olarak o dinlenme sureci iyi gelir asıl.
Gökhanim seni çok seviyorumAlmadayı alalım bak şerefsiz evladıyım tırla perşembe pazarına çırılçıplak dalmazsam
Bilmiyoruz10 alınmayacak mi
10 numarasızlıktan çıldırdım Nedimimaahahahaha niye la
Gökhanim seni çok seviyorum
Videosunu da burada paylaşırsın artık reis.Almadayı alalım bak şerefsiz evladıyım tırla perşembe pazarına çırılçıplak dalmazsam