Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.858
- 3.198
almada da lang da 1.70
lucas da 1.69
yedi cücelere cevircek takimi
lucas da 1.69
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha üzülüyorum ülke futbolu adina ve ülkemizin parası bu abi yaifb kante icin 10 milyon bons 13 de maas veriyomus
35 yasindaki herif icin verilen meblag tuhaf dogrusu
Almada iyi mi yav herkes istediğine göre kesin iş yapmaz
Yere yakın adamlar iyidir heis böylece herkese uzun atmak zorunda kalmazda iki pas yapabiliriz belkialmada da lang da 1.70
lucas da 1.69
ya aponun her maç 2 tane auta uzun topu var.Yere yakın adamlar iyidir heis böylece herkese uzun atmak zorunda kalmazda iki pas yapabiliriz belki
Hakikaten 2 3 hareketli oyunla pas yapabildigimizde cok kapilar acilacak ama bekliyoruz.Yere yakın adamlar iyidir heis böylece herkese uzun atmak zorunda kalmazda iki pas yapabiliriz belki
1-2 iyidir deYere yakın adamlar iyidir heis böylece herkese uzun atmak zorunda kalmazda iki pas yapabiliriz belki
nedim senin futbol bilgine güvenirim zor beğenirsin bu çocuk o kadar iyi mi yaAdmirim eleman FM'nin efsane wonderkid'i. Ya izlerken şey diyorsun bu eleman ultra yetenekli. Ama... Ciddi bir ama'sı var, bir türlü istikrarlı bir şekilde üst düzey oynayamadı bugüne kadar.
nedim senin futbol bilgine güvenirim zor beğenirsin bu çocuk o kadar iyi mi ya
Yedekten oyuna girecek orta sahası Kaan olan bir takım için fazlasıyla anlamsız bir kendini beğenmişlikHaluk Yürekli:''Hoca'ya Maestro'yu alalım demişler.Hoca istemiyormuş.''
O zaman iş yapmaz benden pasAdmirim eleman FM'nin efsane wonderkid'i. Ya izlerken şey diyorsun bu eleman ultra yetenekli. Ama... Ciddi bir ama'sı var, bir türlü istikrarlı bir şekilde üst düzey oynayamadı bugüne kadar.
Maestro için 30 milyon istiyorlar desek hemen alalım derdi. Dursun işini bilmiyor.Yedekten oyuna girecek orta sahası Kaan olan bir takım için fazlasıyla anlamsız bir kendini beğenmişlik