- 26 Ocak 2021
- 41.270
- 40.516
- 3.078
Almada lyon da fena değildi diye hatirliyorum. Simeone takiminda ayrı degerlendirmek lazim ora baska bir evren.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam tersi Okan hocamı tanıdıysam eğer 1.65 ortalaması olan takımla uzun top oynamaya çalışacaktırYere yakın adamlar iyidir heis böylece herkese uzun atmak zorunda kalmazda iki pas yapabiliriz belki

kaderlerimiz aynı umarım en azından 1 puanı alırız bunlardanBu durum bizim için cidden sıkıntı bu arada. Duran top vs zaten yok ama doğru düzgün hava topu falan kapamıyoruz böyle olursa her top rakibe gider tamamenalmada da lang da 1.70
lucas da 1.69
yedi cücelere cevircek takimi
Haluk Yürekli:''Galatasaray Lang dışında kime teklif yapsa red yiyor.Bu ara durum böyle.Ama günün sonunda orta sahaya baba bir transfer yapılacağını tahmin ediyorum.''
Ulan herkesten red yerken nasıl baba bir transfer yapacaz peki bay çelişken yürekliHaluk Yürekli:''Galatasaray Lang dışında kime teklif yapsa red yiyor.Bu ara durum böyle.Ama günün sonunda orta sahaya baba bir transfer yapılacağını tahmin ediyorum.''
Bugünde bol bol transfer yaptik çok şükür. Ben gidiyom yatmaya
Bu demiyor muydu geçen hafta kavukcu 2 oyuncu almadan gelmeyecek diyen. Gene başladı kolpalaraHaluk Yürekli:''Galatasaray Lang dışında kime teklif yapsa red yiyor.Bu ara durum böyle.Ama günün sonunda orta sahaya baba bir transfer yapılacağını tahmin ediyorum.''