Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.193
- 77.421
- 4.218
Uzağa gitmeye gerek yok çarşamba daha net ortaya çıkacakYunustan 10 no olmayacağını anlamak için 8 maç daha puan kaybı lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzağa gitmeye gerek yok çarşamba daha net ortaya çıkacakYunustan 10 no olmayacağını anlamak için 8 maç daha puan kaybı lazım
Çarsamba iyi oynar yunus.Uzağa gitmeye gerek yok çarşamba daha net ortaya çıkacak
Bedava orta saha
Ben prime zarate istiyorum ne topçuydu be
Dostum futbolcu bilgin bu kadar işte senin muhammet reisi tanımıyorsun bilehala oynuyor ki muhammed
Hadi ya bunu bilmiyordumimparator da hastasıydı
GüldürmeÇarsamba iyi oynar yunus.
Stanciu zamanında Cicaldau'dan önce istenen asker 10 denen oyuncu Sparta Parag'taydı o zaman.Stancu mu
Dostum futbolcu bilgin bu kadar işte senin muhammet reisi tanımıyorsun bile
Atletico defansına karşı görecez bence sırtını bile dönemeyecekÇarsamba iyi oynar yunus.
Bu forum insanı sinir hastası eder. O kötü bu berbat demekten başka bir halt bilmiyorlar. İyi olanları da siz yazın madem. Gece gece tövbe tövbe ya
Bizim taktiği uyguluyor olmasınlar?Atleti taraftari baya sinirli niye birakiyorsunuz diye.
dostum elinin altında internet var, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpkim la muhammet reis