Magassa Torreira
Sane Almada Baris
Osi
Okay olurmusunuz?
Yedekte
Lang, sallai, yunus, ilkay, sara, icardi,lemina
Sane Almada Baris
Osi
Okay olurmusunuz?
Yedekte
dostum elinin altında internet var, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Yok harbiden sinirliler. Bazilari cidden anca 3.lügü basari olarak görün hepsini satin diye sayiyor .dBizim taktiği uyguluyor olmasınlar?
Topçu olsun nefes alsın yeter modundayızMagassa Torreira
Sane Almada Baris
Osi
Okay olurmusunuz?
Yedekte
Magassa Torreira
Sane Almada Baris
Osi
Okay olurmusunuz?
Yedekte
Hadi ya bunu bilmiyordum
Şu an 20-30 konuşulan isim yok. Tam tersi kiralık gittiğimiz için çoğu kulüp reddediyorlarmış şu an. Anladığım bizimkiler bazı isimler belirlemişler Ederson, Fofana, Gueye gibi onlar olursa bonservisiyle alırız gibi onları almayı beceremiyorlar diğer isimlere ise u23'ler dahil kiralık+ opsiyon teklifi ile gitmişler. Bir yerde u23'lerden birine bonservis veya zorunlu satın alma ile almak zorunda kalacaklar gibi umarım değer birine verirler o harcayacakları bonservisi.Anlaşılan kimseyi alamıyorlar, ikna edemiyorlar. 30 milyonluk yeni bir kazıktan korkuyorum. Lookman deniyordu şimdi gözden düşmüş isimlere 20-30 milyonlar konuşuluyor.
Gerçek futbol gurmeleri bilir böyle saf yeteneklerilan bu kim
adamın soyadı da cidden reismiş
ben muhammed demirci'yi kast ediyosun sanmıştım
böyle boş beleş topçularla ilgilenmiyorus
Ana avrat söven var mı?Yok harbiden sinirliler. Bazilari cidden anca 3.lügü basari olarak görün hepsini satin diye sayiyor .d
Sen şimdi alex yordanov ve alişen kandili de bilmezsin @Nedim Sertel
Fark etmez ama kadro bi anda cok iyi oldu. Sadece 3 oyuncu ile. Bir de cidden o 2x u23, 2xü23 yapacaksak cok daha iyi olur.Yani Okay ama Lang oynar burada Almada yerine daha çok roteyşına girerler.
Nürnberghamburgdamısın
Valla var. Ispanyolun biri yazdi istiyoruz diye kaynak yasakli olani mentionladi diye paylasamiyorum.Ana avrat söven var mı?
Kayseride falan da oynadı ama asıl istanbulsporda dehşetti. Kel kafası, kramponu, konçları falan herşeyi karizmaydıyordanov'u biliyorum la menajerlikte bi ara başımın belasıydı yıllar önce ya kocaeli ya kayseriydi
rize'deki tetteh kadar belalı yoktur ama
HahahahhahahaFuck this club, sell everyone. A club with no ambition. Third place is the maximum. We'll soon be back to where we were. This is a terrible club. Don't buy anyone, we won't win anything anyway. Fuck this club.
@Oğuzhan Sesko .dd