Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi cenazeye gittim bugün

orada bu kadar ağlayan insan yoktu lan

gizli gayler bastı forumu

Torreiranın aldığı maaşı Brezilyada veren kulüp var demenin anlamı belli beyler kimse salak değil😀 Adam zam için olta atıyor işte bariz babası hasta vs onu bilemem. Ben Atletico mineironun falan bir ön liberoya 5 milyon maaş vereceğini hiç düşünmüyorum bu arada o da bariz palavra. Osimhene 20 veriyorsunuz banada 6-7 sıkacaksınız diyor işte.

Torreiranın aldığı maaşı Brezilyada veren kulüp var demenin anlamı belli beyler kimse salak değil😀 Adam zam için olta atıyor işte bariz babası hasta vs onu bilemem. Ben Atletico mineironun falan bir ön liberoya 5 milyon maaş vereceğini hiç düşünmüyorum bu arada o da bariz palavra. Osimhene 20 veriyorsunuz banada 6-7 sıkacaksınız diyor işte.
O aciklama eski menajerine ait oldugu soylendi, yalanmis hele zam olayina baglanmasi kadar komik birsey yok zaten sezon basinda yapildi zam.

Haluk Yürekli'nin haberi doğruysa yani Okan Maestro'yu veto etmişse benim Okan Buruk ile işim bitmiştir. Marka takıntılı hocam 30 milyona 28 yaşındaki Fofana'ları aldırıp bizi zarar ettirsin.

U23 kontejanına uyan ve maksimum 8 - 10 milyonluk canavar gibi adamı beğenmeyen adamla hiçbir işim olmaz artık. Şımarıklıktan başka birşey değil bu. Yazık, çok yazık.
Üstad maestro biraz abartılıyor gibi bence. Sürekli takip ettiğim bir topçu değil ama alanya maçında izlediğim maestro yu beğenmedim açıkçası . Diribling var soğukkanlılık var ama mücadele yönü,futbol zekası ve oyun içi sürekliliği baya eksik geldi gözüme. fenerin ilk golü maestronun ilerideki top kaybı ile geldi. 4-5 milyon euro ile rotasyon topçusu olabilir belki ama ama Galatasaray ın ana plan oyuncu olacak bir izlenim olmadı ben de. Tabi uzun vadeli izleyip tüm maçlardaki performansa bakmak gerek.

Kendi menajeri değilse okey onu bilmiyordum
Eski menajeri o açıklamaları yapan sanırım. Eskiden bir ara daha böyle açıklamaları olmuştu ondan belli süre sonra Torreira menajerini değiştirdi haberleri vardı 2025'te daha önce 2022'de de Fifa'ya şikayet mevzusu nedeniyle menajerini değiştirdi denmişti.

Lyon nartey i açıkladı 7.5 abi biz hala almada 30 olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt