Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekten hücum katkısı beklentim yok sokayım hücum katkısına bu takıma adam gibi orta saha ve 10 getirin zaten gol atarız.

Bek dediğin önce savunma yapacak, Eren'in vs içinden geçtiler 3 maçtır

Varsın Jakops topu dağlara taşlara diksin, Hakimi'nin ayağından jilet gibi aldı topu, Salah'ı da cebine indirdi. Ben daha TSL'de Jakops oynarken onu maç boyunca ezip geçen bi hücum oyuncusu hiç görmedim.

Bu takımın bekleri Jakops ve Singo gibi olmalı.

Artık bu tendon sakatlığını tamamen anlatsın da o zaman dönsün bu saatten sonra. Aceleye gerek yok. Zaten Sara'yı da hazır olmadan sakat oynatarak bence hata ediyoruz. Sonra oyuncu sakatlandı oluyor. Okan oyuncu tam hazır olmadan sahaya sürmemeli.

Okan liderligi kaybettigimiz an veya Samp olursak en gec sezon sonu gitmeli

rossi amerikada 20 gol 20 asist yaparak geldi noldu altına sıçtı angutlarda
Bu almada rafadan iyi değil gibi.
Şut tekniği iyi.Ama fizik gücü zayıf.Rafa kadar hızlıda değil..Tabiki keskin yorumlar yapmak doğru değil ama işte başımızdakiler hiçbir şekilde güven vermediği iiçin acaba diyoruz.

Bu almada rafadan iyi değil gibi.
Şut tekniği iyi.Ama fizik gücü zayıf.Rafa kadar hızlıda değil..Tabiki keskin yorumlar yapmak doğru değil ama işte başımızdakiler hiçbir şekilde güven vermediği iiçin acaba diyoruz.
valla almada konusunda beklentim yok ta tek içimi ferahlatan şey simone az çok defans yaptırmayı koşturmayı öğretmiştir inşallah

öyle mal mal gamsız durarak takılmaz sahada en azından

almada rafa'dan iyi olsa 24 yaşında bize nasıl düşecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt