Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce: “Sara’nın antrenmanda dış yan bağında bir yırtık oluştu 'Singo kronik sakattı' lafları büyük bir yalan, aynı kas sakatlığını Lemina da yaşadı ve aynı sürelerde geri döndü.”

Doktor taraftara ve medyaya sinirlenmis
Ozaman her hafta cikip bilgilendirme yapsin sakatlarla ilgili. Bi aciklama yapiyorlar twitterden kimse bi bok bilmiyor sakatlikla alakali. Önune gelen sure veriyor ve verilen surede dönmeyince taraftar sinirleniyor

Bizim takim gibi iletisimi boktan olan baska takim yoktur

Samardzic, Luka Sucic, Almada sence hangisi? Benim tercihim bunlar arasında 1-) Samardzic, 2-) Luka Sucic(Muci gibi şut yeteneği ile ciddi fark yaratabilir vemaliyeti aralarında en düşük olanı) 3-) Almada olurdu benim sıralamam.
Hareketli ve drippling ozelligi on planda olacaksa Almada olur bu.

Diger ikisi daha cok kontrollu oyun oynuyor benim izledigim kadariyla. Almada daha cok topu alip gitmeye calisan birisi. Zaten o sebeple kanatta da oynayabilir. Ama pas/set oyununa hangisi daha uygun dersen diger ikisi daha mantikli olur.

Beyler yönetim kiralık falan kovalıyorsa gerçekten para harcanmayacak ya da her gittiklerinden sktir yeniyor. Lang'ı hiç istemiyorum. Lookman tarzı daha süratli çevik adamlar lazım. Lang abartılan topçulardan bana göre. Bize şu an çokk daha net adamlar lazımken büyük kumar oynuyoruz. Sonu hayır olur inşallah.

Sara hafta içi gider. Biz transfer yapamadığımız için korkudan gönderemedik.
Ben yarınki maçta da süre alacağını sanmıyorum.

yıl olmuş 2026 hala topun peşinden koşan 22 adamı mı izliyonuz gidip az biraz japonca öğrenin

Hiç bilmiyorsan bu işi danimarka liginden siyahi 23 yaşaltı oyuncuyu alacaksın.Adamların köle ticareti gibi scout başarıları var.

Almada arjantin milli takimda baya iyi. Bu da mi bi kriter degil?
Screenshot_20260120_115819_Sofascore.webp

Bu arada almada brezilya liginde de bir bok oynamamışki oradaki istatistikleri de kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt