Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık olarak kimi alabiliriz acaba daha iyi

İstemeyenler boş yapıyor 3 tane derinlik katacak adam yeter
Ben yunusla birebir aynı profil olduğu için istemiyorum, farklı bir profil alıp çeşitlilik katmak varken çok manasız bence. Rakiplerin ısırdığı maçlarda yunus merkezde kayboluyor sırtı dönük top alamıyor fiziksel dezavantajlarından dolayı, almada da bir çözüm olamayacak

Yapay zekaya melo benzeri alınabilecek çapta oyuncu öner dedim yirenkyi önerdi.Bizim scoutta böyle mi yapıyor acaba

Ben yunusla birebir aynı profil olduğu için istemiyorum, farklı bir profil alıp çeşitlilik katmak varken çok manasız bence. Rakiplerin ısırdığı maçlarda yunus merkezde kayboluyor sırtı dönük top alamıyor fiziksel dezavantajlarından dolayı, almada da bir çözüm olamayacak
Devre arası alınabilecek oyuncu sayısı çok az, bonservisle saçma sapan birilerini sokmalarından iyidir bence

Çocuk yunusla birebir aynı profil değil, Yunus sol ayak , Almada tabanca gibi sağ ayağı var , Yunusun kariyerinde freekick golu yok , bizde Almada gibi freekick kullanan bir oyuncu bile yok , Yunus kanat oyuncusu Almada 10 numara, profil olarak boyları aynı daha çok

Çocuk yunusla birebir aynı profil değil, Yunus sol ayak , Almada tabanca gibi sağ ayağı var , Yunusun kariyerinde freekick golu yok , bizde Almada gibi freekick kullanan bir oyuncu bile yok , Yunus kanat oyuncusu Almada 10 numara, profil olarak boyları aynı daha çok
Okurken agzim sulandı hemen gelsin

Aslında öyle olduğu için alınmalı Yunus formda olduğunda takımı rahatlatiyor ama adamda sakatlık ta var istikrarsiz

almada işe yarar mutlaka ama takım boyunu kısaltmamak adına samarzdic veya o profilde biri isterdim. yunus,torreira,almada falan aynı anda sahada olunca pek iyi olmaz gibi

Almada ucurur net

Ama kiralik falan vermezler anca okkali bonservisle olur

Dursun da para harcamak istemiyor

Bu transfer olmaz

Yav Maestro'ya ağzınız sulanıyor diğer tarafta A. Madrid'in wonderkid diye aldığı rotasyonda kullandığı 24 yaşındaki 10 numarası kiralık gelecek diyoruz reddediyorsunuz hsdhsdsdsa
Maestro gelip oynadigi vakit kim aldı lan bu çöpü denilecek olması bu postu daha komik hale getiriyor.

topçuoğlutopçu çıktı çocuk

..

1768908654544.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt