Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın maç var , bugün yarın somut hiç bişey olmaz,
ha perşembeden sonra somut bişey olur mu, o da ayrı konu..

Tüm planlama(!) Atletico maçının sonucuna göre değişecek ve son güne kadar kabir azabı çektirecekler bize...

Transfer yapmak istemiyor Dursun’un canı.

Kimse aksini söylemesin çok net belli.

2023-2024 yılında da seçim vardı şampiyon olmasak sene sonu seçilemezdi o dönem Erden Timur’a yaptığı mobbing’in aynısını şu an Kavukçu’ya yapıyor öyle ya da böyle.

Sanki alacakmışız gibi görüştürüyor sonra da veto ediyor.

1960 model küçük kobi ve seçim dönemi kısalım ki seçilelim kafası ile kulüp yönetilmez.

O sene Mertens, Ziyech ve İcardi’nin son 10 haftada ki inanılmaz formu ile kazandık ama kadro çok daha genişti ve tek kulvara düşmüştük ve kadro 2 yaş daha genç ve açtı.

Şu an bunu yapmak ben Fener’i şampiyon yapacağım demektir ki bana göre bu da eşittir bile isteye şampiyonluk satmak.

O yüzden en başta Dursun Özbek kendine gelsin.

Kardeşini bir kaç GSYİAD’çı hizipçi ve 80+ dinazorları dinlemeyi bırakıp adam gibi işini yapsın.

Yoksa değil 3, 13 şampiyonluk da aldırsaydı 14. De bunu yaptığında yine kötü anılır.

Hocam ağzına sağlık.Aslinda olması gereken anafikir bu.Amma velakin bilmediğimiz neler oluyor.Jelert e kaç para verirsin mesela?
Jelert maliyeti nedeniyle yanlış transfer. 11 milyon Euro'ya direkt katkı verecek adam alınır. 2-3 milyona gelse eleştirilmez.

Herkeste ozel mesaj atma yetkisi var bu sende de var, bence sen beceremiyor olabilir misin cunku mesaj atamaman tuhaf birsey.
hic gelmiyor cevapla vs en ufak bir donus yeri cikmiyor mesaj atma butonu falan. beceremiyorsam da kullanmayi haketmiyorum demek.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın maç var , bugün yarın somut hiç bişey olmaz,
ha perşembeden sonra somut bişey olur mu, o da ayrı konu..

Tüm planlama(!) Atletico maçının sonucuna göre değişecek ve son güne kadar kabir azabı çektirecekler bize...
Madrid ve City maçlarının herhangi bir şeyi değiştireceğine sanmıyorum Üzeyirim.

Şuan takım lig için bile şüpheli hale geldi.

D. Fofana döndü mü Chelsea'ye? Olimpiyatta bela olur bu adam başımıza, bir an önce dönmeli.

hic gelmiyor cevapla vs en ufak bir donus yeri cikmiyor mesaj atma butonu falan. beceremiyorsam da kullanmayi haketmiyorum demek.

Oncelikle Tapatalk'i kullanmayalim, normal web tarayicisi ile girelim foruma.

Sonra ;

1768916433341.webp

Şampiyonluk gitti diyenlere de Osimhen döndü arkadaşlar. Takımı toparlayacak hem yeteneğe hem karaktere sahip. Takımın geri kalanını da yağa kaldırır merak etmeyin.

Yönetim biraz işini yapsa her şey yoluna girecek.

Ben yunusla birebir aynı profil olduğu için istemiyorum, farklı bir profil alıp çeşitlilik katmak varken çok manasız bence. Rakiplerin ısırdığı maçlarda yunus merkezde kayboluyor sırtı dönük top alamıyor fiziksel dezavantajlarından dolayı, almada da bir çözüm olamayacak

bence fb macinda merkezde top alamamasi fiziksel ozelligiyle ilgili degildi. mertens gibi hatlar arasinda gezinmeleri, adimlamalari bilmiyor sadece hala. oralar zaten cok sikisik bolgeler kolay degil. yunus’un kariyeri eninde sonunda bir merkez oyuncusuna evrilecek. hala genc ve cok hizliyken kanatta devam etmesinde sorun yok tabi bizim icin.

Ahmed Kutucu, Jelert ikilisine verilen paralar benim çok canımı sıkıyor

@Ufuktan Aslan yine buradan yaziyorum malesef evet mesaj yazamiyorum. neyse yapacak bisey yok cokta zorlamaya gerek yok renktas tesekkur ederim ilgin icin. arada transfer haberi okusam yeter. onemli bir bilgi cerebilecrk biri degilim zaten

Hocam herkez ile seninle gectigim şekilde iletişime geçiyorum. Hiç problem olmadı. Aldığınız hatanin ekran kaydını alıp konuda beni alintalayarak, paylasirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt