- 6 Eylül 2014
- 94.097
- 64.886
- 4.608
Toplam 17 milyon euroAhmed Kutucu, Jelert ikilisine verilen paralar benim çok canımı sıkıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplam 17 milyon euroAhmed Kutucu, Jelert ikilisine verilen paralar benim çok canımı sıkıyor
Öyle ufuktan ufuktanHocam herkez ile seninle gectigim şekilde iletişime geçiyorum. Hiç problem olmadı. Aldığınız hatanin ekran kaydını alıp konuda beni alintalayarak, paylasirmisin
Sadece o ikisiyse sorun yok bence.Ahmed Kutucu, Jelert ikilisine verilen paralar benim çok canımı sıkıyor
Acaba gerçekten öyle bir para var milang almada tamam desek büyük para u 23 e mi gömülecek.Yok gömülmezse taraftar yönetimi gömer
Azizim 3 transfer mi yaptık
moraller 0 ve ritim o kadar kaçtı ki forum su an berkan'in geri cagrilmasina bile razi reyizEderson mu yoksa dunois + mukau ikilisini mi alırdınız
Yeter ki Trabzon dolandırsın yabancıya gitmesin.trabzon bizi yine dolandıracak vaziyet alın
oulai'ye de 30 verirsek heriflerin tüm borçları biz kapatmış olucaz nerdeyseYeter ki Trabzon dolandırsın yabancıya gitmesin.
Valla izahı olmayan şeylerin mizahı olur diye boşa demiyorlar ağlanacak halimize gülüyoruz.oulai'ye de 30 verirsek heriflerin tüm borçları biz kapatmış olucaz nerdeyse