Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad maestro biraz abartılıyor gibi bence. Sürekli takip ettiğim bir topçu değil ama alanya maçında izlediğim maestro yu beğenmedim açıkçası . Diribling var soğukkanlılık var ama mücadele yönü,futbol zekası ve oyun içi sürekliliği baya eksik geldi gözüme. fenerin ilk golü maestronun ilerideki top kaybı ile geldi. 4-5 milyon euro ile rotasyon topçusu olabilir belki ama ama Galatasaray ın ana plan oyuncu olacak bir izlenim olmadı ben de. Tabi uzun vadeli izleyip tüm maçlardaki performansa bakmak gerek.
fb'nin ilk golu sikeci kaleci yuzunden oldu. 3. golu de sikeci kaleci yedirdi.

Ederson mu yoksa dunois + mukau ikilisini mi alırdınız
Ederson 40 diyelim- Dunois + Mukau ise 50 yine tercihim Dunois+ Mukau olurdu. Bir şeyleri başarmış oyunculardansa artık başarmak isteyen oyuncu lazım diye düşünüyorum bize. Takımdaki sorunlardan biri de zaten eskiye nazaran bu açlık isteğinin iyice azalması diye düşünüyorum açıkcası.

Oulai ismi geçen bir çok maldan daha iyi

20+kutucuya ok um

Hatta yerliye ihtiyaçları var 200 kg kaanı da verin gitsin +yusuf başımızın gözümüzün sadakası olsun

Kutucu + 25m + KDV şeklinde bi teklifi garanti yaparız gerçekten ilgileniyosak
Yalnız bu paraya bırakırlar mı bilemedim. Trabzonlular normal değil

Trabzonspor'un guncel borcu 3 milyar TL, onu da kapatalim herifler ihya olsun ..

Kafalara bak he 30-35 verelim bir kere daha sanki 5 ay once Ugurcan icin verilen 30 milyon yetmemis gibi.

Aklıma bir şey geliyor da söylemek için kanıtım yok.

Sadece anormal ötesi bir durum diyelim.

Ama tarih hiç hoş yazmaz olursa. Topçu mu kalmadı dnyada

Oulai için yüksek bedel verilmesine bende karşıyım ama ugurcani da sürekli ezmek yanlış artık olan oldu bu süreçte performansida normal hiç de kötü değil. Hatta geçen Sanenin şampiyonlar ligi videosu düştü belki izleyen olmuştur. Orda bile Uğurcan dikkatimi çekti uzun paslarda müthiş isabetli toplar atmış . Sürekli parayı konuşarak biz taraftar olarak ugurcanin akllimizda kötü kalmasını sağlıyoruz. Berile. Para altında eziyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt