- 4 Ağustos 2009
- 90.800
- 72.031
- 5.188
Ulayi işi 40a biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana aldikKime aldik kime sattik kime kiraladik
Recep, Ahmet kolap ve Okan masonu taniyamamamR.B. yonetimde
A.K. forumun gordugu en buyuk sahtekar
O.M. de zengin aristokrat biri
Dursun siyasilerden talimat almış para ülkede kalsın diye galiba.Galatasaray, Trabzonspor'a Oulai'nin durumunu sordu. Trabzonspor, 50m€ talep etti. Galatasaray, 30m€'ya çıktı. (@zforzambrotta)
Jump king gibi ziplayip sonra 1 saat geriye giden oyunlara bakabilirsin.Sinir krizleri geçirten oyun önerin olursa bakabilirim
Bugun görevdeydim. 250-300km yol yaptım. Daha yeni girdim eve.Boşa geçmiş bir ömür
Hüsnüm beni mareşal yapmış, Şiir gibisinFutboldan anlamayan uyeler sirali liste bu sahislarin sadece mizahi yonlerini degerlendirin !!
S.K.
R.B
A.K.
O.M.
S.B.
H.M.
Edit :
G.A.
N.L.![]()
Futboldan anlamayan uyeler sirali liste bu sahislarin sadece mizahi yonlerini degerlendirin !!
S.K.
R.B
A.K.
O.M.
S.B.
H.M.
Edit :
G.A.
N.L.![]()
Hadi lan oradanGalatasaray, Trabzonspor'a Oulai'nin durumunu sordu. Trabzonspor, 50m€ talep etti. Galatasaray, 30m€'ya çıktı. (@zforzambrotta)
Kontrolu saglayan biri , oyle cok sert bir oyuncu degil ama iyi bir sistemde is yapar. Zeki futbolcu diyebiliriz yani kafasini kullanabilen.bu bebe nasıl
![]()
Stije Resink - Player profile 25/26
Stije Resink, 23, from Netherlands ➤ FC Groningen, since 2024 ➤ Defensive Midfield ➤ Market value: €7.00m ➤ * 28/05/2003 in Amsterdam, Netherlandswww.transfermarkt.com
Hüsnüm beni mareşal yapmış, Şiir gibisin![]()
Butun galaksi var Azizim yetenek setimYaldızlı ama Muradım Samanyolum![]()

20 alsak ucuz diyecez. Ts en az 30-35 görmeden salmaz bize özel5.5 M euroya almis TS
Ne basardi tam olarak da 20 M eu ya okey oluyorsunuz anlamis degilim, hangi avrupa maci hangi bir sey 19 yasinda daha.
Olsun üsnüm yıldız kaydı gökten yürek yandı dildenA.K. sen degildin yaw ama aklima gelse sana da o kadar yildiz atardim