Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor'daki bu scout transferlerinin çoğu Eren Mert tarafından bulunuyor. Emre Utkucan yerine bu adamı Galatasaray Scout Ekibi'nin başına getirmeliyiz.

"Bana hamsi verme, hamsi tutmayı öğret" sözünden hareketle Oluai ve diğerlerini üç kuruşa alıp getiren bu adamı almalıyız. Yalnız adam Fatih Tekke'nin has adamı. Oluai'ye paraları bayılmayı düşünenler gitsin şu adamı 3, 5 verip alsın.

Utkucan da Okan'ın oğlanla PES oynasın.

Trabzonspor'daki bu scout transferlerinin çoğu Eren Mert tarafından bulunuyor. Emre Utkucan yerine bu adamı Galatasaray Scout Ekibi'nin başına getirmeliyiz.

Bana balık verme, balık tutmayı öğret sözünden hareketle Oluai ve diğerlerini üç kuruşa alıp getiren bu adamı almalıyız. Yalnız adam Fatih Tekke'nin has adamı. Oluai'ye paraları bayılmayı düşünenler gitsin şu adamı 3 milyon verip alsın. Utkucan da Okan'ın oğlanla PlayStation oynasın.
ts scoutuna da tam denecek laf ha :asd:

G9xROy2XsAABJIa

Afcon ne zamandan beri kaile alinan bir turnuva oldu tam olarak yav.

20 falan ucuk rakamlar. Gider 2 3 tabe 19 20 yasinda cocuk denerim kiralayip ucuza ...
Bilmem. Sen sordun lig haric nerde oynamis diye bende afcon dedim

Herkes dediklerinde hemfikir. Ama dursunun tsye zaafi mi var yoksa baska birsey mi var bilemedim. Olursa bu transfer söyledigim rakamlara olur

Hamsilerin sosyal medya hesapları arasında konuşulanlar epey komik yav

Agusto 25, Batagov 40, Oluai 60 falan iyice gaza gelmiş enayiler, uğurcana 30 bastık diye oyuncu fabrikası porto falan sanıyorlar kendilerini :asd:

Olulai'ye 30'a mı çıkmışız. Görün bakın günün sonunda biz bu Olulai'yi alacağız. Süper ligden başka değerlendirebileceğimiz bir mecrada olmadı kendisini.

Aynı şeyleri yazın Lammens , Restes kovalarken de yazmıştım günün sonunda 20'ye Uğurcan 'ı alırız diye. Rakam benim tahmin ettiğinden bile yüksek çıkmıştı, Olulai'ye de 35 şaşırtmaz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt