Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Trabzonspor'a Oulai'nin durumunu sordu. Trabzonspor, 50m€ talep etti. Galatasaray, 30m€'ya çıktı. (@zforzambrotta)
Merkez orta saha için Oulai, 10 numara için Almada filan bence doğru profilde oyuncular. Bizim orta sahamızda 1 tane dinamik oyunu 2 yönüyle oynayabilecek oyuncu yok Oulai doğru profil. Bunun haricinde 10 numara için hareketli pırpır dribling becerisi üst seviyede bir adam gerekiyor Almada da bunun için doğru bir profil gibi geliyor

İşin açıkçası 2 yönlü oynayabilen hareketli bir merkez orta saha ve pırpır dribling becerisi olan bir 10 numara benim gözümde kanattan da 6 numaradan da daha önemli

Merkez orta saha için Oulai, 10 numara için Almada filan bence doğru profilde oyuncular. Bizim orta sahamızda 1 tane dinamik oyunu 2 yönüyle oynayabilecek oyuncu yok Oulai doğru profil. Bunun haricinde 10 numara için hareketli pırpır dribling becerisi üst seviyede bir adam gerekiyor Almada da bunun için doğru bir profil gibi geliyor

İşin açıkçası 2 yönlü oynayabilen hareketli bir merkez orta saha ve pırpır dribling becerisi olan bir 10 numara benim gözümde kanattan da 6 numaradan da daha önemli
Hepsi 1.70m boyunda olması sakat

Eğer aston onyedikayi alırsa çok büyük bir aston villa taraftarı olurum her maçlarını izlerim bu sezon, twitterda,instagramda tüm gönderilerini beğenirim, altına yorum atarım üstüne retro formasını bulursam bir yerden alırım

15 sene once hayatinda maca cikmamis bruma’yi 13m’a aldik. basimiza buyuk felaketler de gelmedi.

19 yasinda cocuga cv soranlar ne alaka abi teknik direktor mu aliyoruz izledigimiz adamin cv’sini ne yapacagiz.
bruma u20 dünya kupasında portekiz'de esip gürledi sporting'in göz bebeğiydi o dönem

cvsi gayet iyiydi büyük takımların radarında olan topçuydu

Bu trabzonun çöpüne inşallah 30 milyon felan vermezler

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye tek biz TS'e para aktariyoruz? Birde gidip FB yada BJK yaptirsinlar. Bu ne lan, üstüne birde bize laf atiyorlar. Normalde öyle rakamlar verdiginde, 5 sene forma sponsoru biz olmaliyiz.

E gelmiyor adamlar, red yemediğimiz adam kalmadı piyasada, elin 20 yaşındaki bebesi bile şamp ligini bile redederek pl nin alt seviye takımına gitti.
Dunyada oyuncu mu kalmadi arayip tarayip bulacaz yoksa scout felan ne anlami kaliyor.30 milyon verdikten sonra ivir zivir adamlara ne anlami kaliyor butcenin

Bu talip olduğumuz genç oyuncuların fiyatlarını görünce, ben bu ara transferde Mertens tarzı 30-33 yaşında bize bu seneyi ve önümüzdeki seneyi kurtaracak kiralık deneyimli kaliteli oyuncuya gidilmesini daha doğru bulmaya başladım.Genç ve kaliteli oyuncu yaz transferinin konusu.

Bruma gencler Dunya kupasindaki performansiyla bize geldi yanilmiyorsam 10 milyon euro ya geldi.Orda kendini kanitlayan oyuncular Bruma Quintero Pogba felan vardi.

evet biliyorum zaten turnuva da bizim staddaydi orada calismistim.

deulofeu falan sov yapmisti hic o ayarda bir kariyer yapamadi mesela. sampiyon fransa’nin forvetini arsenal almisti herif mehmet batdal’in yedegi falan olacak bir char oldu adini bile unuttum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt