Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transferin olmaması için tek güvencem bu transfere asla izin vermeyecek olan vizyoner Trabzonspor taraftarı.
Çoğu adamın değerinin 60 milyon Euro olduğunu düşünüyor.

zaten burada karanlık perdeler arkasından dursun özbek'e seslenerek oulai'yi al diye fısıldayan siyasiler falan diye resmettiğimiz herifler gerçek dünyada satmayın oulai'yi şampiyonluğu satarsınız hainler falan modundaki tırlatmış trabzonsporlular yani.

Bu dönem pahalı transfer yapılmasını istemiyorum. Zorunlu opsiyonsuz Lang işine bu açıdan olumlu bakıyorum, kapasitesi de olan birisi üstelik.

İsmi geçenlerden 25+ bonservis verilmesini isteyeceğim tek oyuncu Ederson' dur; Pape Gueye var bir de, pek emin değilim.

Bu transferin olmaması için tek güvencem bu transfere asla izin vermeyecek olan vizyoner Trabzonspor taraftarı.
Çoğu adamın değerinin 60 milyon Euro olduğunu düşünüyor.
Is ciddiyete binerse taraftarlari hic bir sey yapamaz yav gorduk yani. Kaptanlarina simdi 7 sulale sövuyorlar :d

Deniz Gül de yerli oyuncu kıtlığında imkan varsa ederine düşünülebilir. Ona cidden teklif yapıldıysa İcardi gelecek sezon için gözden çıkarılmış demektir. Aksi halde Osimhen-İcardi devam edecekse niye gelsin? Ben olsam gelmezdim şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt