Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.593
- 18.150
- 2.228
oulai şampiyonluk hamlesi olabilir alınmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bedavaya iyi oyuncu aldılar helal olsunTimber 4.5 milyona Marseille‘de
Bu ne yav dünün aynısıTs başkanı ile görüşme olmuş, Atletico ile hem maç hem transfer görüşmesi olaccamkmis , gardi yürütüyormuş görüşmesi Almada için, Lang için bugün hayırlı olsun denildi , , dünden buyana yeni birşey yok gibi
bi kontenjanı boş bırakmışsınalmada
lang
6 no
sea rose
4 trans yapacağımızı sanmıyom 3 yaparlarbi kontenjanı boş bırakmışsın
oraya KARA ELMAS OULAI eklemlenmeli
taksitli alcaz!! hoca bile dedi istiyom dedi4 trans yapacağımızı sanmıyom 3 yaparlar
Ayrıca Cafer Güney 55, 60'a kadar verebiliriz diyor Oulai için,Bu ne yav dünün aynısı
Skbbe Skibbti biraktiTransferde Sepp Blatter formülü diyorsun yani Recebim, ikna oldum, ben evet diyorum![]()
yeni transferimizi alıcı gözle birkez daha izleyelim o zaman bizim ezim ezim ezildiğimiz kocaeli deplasmanında modric-kante karışımı bir performans sunmuş avrupada 50 den başlar ts 40 a veriyor inssaflı davranıyor yine adamlar
konuşulan paralar absürt orası ayrı ama bizim ihtiyacımız olan böyle bir profil işte.Bu çocuk gibi yere sağlam basan diogonel pas atabilen ve gerektiğinde oyunun temposunu artırıp azaltabilen bir futbolcu ve ayrca çabu karar alıp çabuk uygulaması da cabası.Bu tarz bir futbolcu oyunumuza 2 3 level atlatırSkbbe Skibbti birakti
19 yasina gore muthis oz guvenli. Gayet iyi
Lookman ve oluai alakasız benzetme olmuş. 40 net para çıkarıp vereceksek, o paraya edersonu alırız bence.bu arada lookman ve oulaiden birine 40 verecek olsak net oulaiyi seçerdim onu da söylüyüm