Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcanın hala kendini ispatlamaması dışında o paranın geri dönüşü olmadığınıda hesaba katın, Uğurcanı bugün tahtaya çıkarsan 10 milyon veren çıkmaz(Ederson kolsuzundan 50 kere iyi ondan bahsetmiyorum) Kulübü batırmak istiyorsan bu tarz hamleleri yaparsın, bugün Bododan Haugeyi ve Alanyadan Maestroyu alsak 10 ar milyona zaten tutmazsa 6-7 civarına ikisinide okuturuz her türlü. Yaptığımız hamlelerin çoğunun geri dönüşü yok sürdürülebilir değil bizim gibi kulüpler için. Bana tutup dünyanın en saçma rakibi fenerden örnek vermeyin herkes kendine bakacak.

uğurcan min 5-6 sene daha oynayacak işte ya ağlamanın çok anlamı yok bu konuda total maliyeti yıla böldüğünde çoğu topçudan ucuza gelir

"Galatasaray, 2025-26 sezonunun ilk yarısında mali anlamda önemli bir tablo ortaya koydu. Sarı-kırmızılı kulüp, hasılatını yüzde 60 artırarak 9.6 milyar TL'ye çıkarırken, aynı dönemde 1.6 milyar TL brüt, 1.4 milyar TL net kâr elde etti. "
Maalesef Oulai'ye yetmiyor.

Sövün sayın ama bizim yöneticiler zeki. İyi niyetli zeki değiller orası net ama zeka pırıltısı var.
Önce acayip bi gaz. "Herkes gelmek istiyor, en iyisini alıcaz şu kadar para var". Sonra baktılar gazı çok verdiler hemen ateşi kısma çabası. "İstediğimiz oyuncuları 28'inden önce alamıyoruz çünkü takımları CL'de"
Fenerin hızlı transferleri, kupa kaybı, fethiyeye rezalet oyun hop Simitçi İtalyada (Bu arada Kezban Pariste diye güzel bir yeşilçam filmi var öneririm) bi de ısmarlama haber "en az 1, belki 2 oyuncuyla dönecek", "Gardi devrede"....
Antep beraberliği, sakatlar derken şimdi CL maçı var.
Bakın iddia ediyorum bunların elinde ne bir liste var ne de bir takımla görüştüler. Gerçekten 28'ini beklemeye niyetlendiler. Bu arada herkes transferini yapıyor, yaptı. Bizimkiler de el elde baş başta kalıp Trabzonun kapısında yatacaklar.

Hemen kapatıp TN 5 derim şahsen... tam işler rayındaydı Lang + Carmando bitmişti Almada + Magassa + Mukau + Keita geliyodu şimdi Oulai hesabı yapılıyo... TN 4 ile çok momentum kaybettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt