Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.268
- 7.484
- 1.873
Adam Bodo disinda hocbor takimda verim veremedi. Bilemiyorum.1-2 ay önce İcardinin yerine bu adamı yazdım diye dalga geçmişti biri benimle:d Hala tam f/p adamı net alınır forvete.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam Bodo disinda hocbor takimda verim veremedi. Bilemiyorum.1-2 ay önce İcardinin yerine bu adamı yazdım diye dalga geçmişti biri benimle:d Hala tam f/p adamı net alınır forvete.
Bunu Simone soylediNasil yani?
yok öderiz we are the best, we are rich25-30 milyon euro yani ilgilenmekle kalırız.
19.5 gibi duruyor.Kaç yaşında sizce
![]()
Hauge, Bodo harici bir takımda oynayamıyor. Milan, Frankfurt hatta Belçika'ya gitti bir takıma Belçika liginde bile hiç bir şey yapamadı.bu haugeye kim çöp demişti ilk devre ya hhaghdahg
helal heis19.5 gibi duruyor.
Bize beraberlik yetiyor diyecektim ben de.Bunu Simone soyledi
Bunu Simone soyledi
Fofona vb. yıldız bir isim olsa öder alırız zaten hatta 6 maaşta veririz ama bu tarz oyunculara vermiyorlar PR yok bunlarda.yok öderiz we are the best, we are rich![]()
İnşallah beraberlik alırız. O puanı usg maçında almaliydik. Çok sinir oluyorum çok rahat 24 yapacaktık. 8 e bile girerdin kadroyu geniş tutsaydinBize beraberlik yetiyor diyecektim ben de.
25-30 milyon euro yani ilgilenmekle kalırız. Kaynak iyi kaynak diye hatırlıyorum ama alamayız dediğim gibi.
Olmaz. Milan' da tutunabilmiş olsaydı ve bonservisine 60 istenseydi, 40 a verseler de alsak diye iç geçirirdi burada şimdi beğenmeyenler. Çünkü biz PSG-City ligindeyiz; formunun zirvesinde olmayan adamla işimiz olmaz. Ne o öyle 5-6 milyonluk adamlar istemek? Lütfen ama...hauge'yi istiyom
Takımda hoca yok. Ajax ve liverpolu oyuncuların ekstra perfonmansıyla yendin. Frankı , usg,monaco hocalık maçlardı zaten yapamadı işte.İnşallah beraberlik alırız. O puanı usg maçında almaliydik. Çok sinir oluyorum çok rahat 24 yapacaktık. 8 e bile girerdin kadroyu geniş tutsaydin