- 31 Ağustos 2021
- 70.310
- 50.325
- 3.843
Gelecekten geliyorum oulaiyi almayalım çok kötğ şeyler oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecekten geliyorum oulaiyi almayalım çok kötğ şeyler oluyor
bu haugeye kim çöp demişti ilk devre ya hhaghdahg
Sosyal medyaya giremiyom 2 haftadır Nedim. Futboldan soguttular.
Adamlar herkesle görüşüyorlar transfer için.
Önümüzde bariyerler var
Bana da çöp demişlerdi. Ben de kendimi cahil hissedip susmuştum. Futboldan anlamıyor sandım kendimi
Adnan Polat, Özbek ile beraber hareket ediyor. Hatta bazı iddialar yeni seçimde AŞ'nin başına Polat'ı getireceği ama bu yalan büyük ihtimalle. İyi bir aday çıkmaz ise gitmesi zor. Listesi bari iyi olsun diye dua edeceğiz o zaman.Çıkmaaaz. Çıkanlar da adet yerini bulsun diye çıkar gibi. Dursun liseliler için şu an büyük abi durumunda, çıkarsa çok genç biri çıkar veya eskilerden biri tekrar aday olabilir hiç belli olmaz. Adnan Polat gibi.
Bodo kendi sahasında dünyanın her takımını yenebilir. Sahalarında mağlubiyet çok zor alıyorlar.Biz bu bodoyu yenip usg ye nasil yenildik abi delirmemek elde degil ya
Maç skorları ver de iddia oynayıp parayı vuralım.Gelecekten geliyorum oulaiyi almayalım çok kötğ şeyler oluyor
İçindeki Cruyff u göremiyorlar Nedimim Total FutbolumBana da çöp demişlerdi. Ben de kendimi cahil hissedip susmuştum. Futboldan anlamıyor sandım kendimi
Bu konuda @Cafer Güney in üzerine tanımam Alim, Bodo - City maçına bir oynamış pir oynamışMaç skorları ver de iddia oynayıp parayı vuralım.
O herifin olduğu hiçbir yerde işler rast gitmez zaten. Bizden uzak, Azizeye yakın olsun.Adnan Polat, Özbek ile beraber hareket ediyor. Hatta bazı iddialar yeni seçimde AŞ'nin başına Polat'ı getireceği ama bu yalan büyük ihtimalle. İyi bir aday çıkmaz gitmesi zor. Listesi bari iyi olsun diye dua edeceğiz o zaman.
Geçen hafta bi uçak seyahati kolpası çevrildi, kulübün 100-150k eurosu harcandı, taraftarların sesi 1 hafta-10 gün kesildi
Müthiş zeki bi yönetime sahibiz
Adam Bodo'da king, diger takimlarda cop. Ilginc bir kisilik.Bana da çöp demişlerdi. Ben de kendimi cahil hissedip susmuştum. Futboldan anlamıyor sandım kendimi
5 bin euroya 1 ay ses çıkarmam150K'yı gelip bize dağıtsalar zaten yine susarız.
Para boşa gidiyor.
Para var akıl yok. Akıl olmayincada para ise yaramiyorYok ya valla hiç keyif vermiyor.
Beceriksizlik diz boyu. Hayır para da var allah kahretsin ya para var paramızla rezil oluyoruz.
Uçak zaten Kavukçu'nun kendi uçağı.Özel jetten aşağı da uçmuyor beyimiz, tüm masrafları kulübe fatura et geç anasını satayım))
5 bin euroya 1 ay ses çıkarmam