- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi uöağını kulğbe bile kiralar bunlar beklerimUçak zaten Kavukçu'nun kendi uçağı.
Transfer işi anlık bir olay Nedimim, otobüsle gidecek değil yaÖzel jetten aşağı da uçmuyor beyimiz, tüm masrafları kulübe fatura et geç anasını satayım))
Hayır mukau ve batrakovu 1 ay çnce yazdımBatrakovu yanilmiyorsam 10 numara için Alper admin demişti @Alper Altun
Bunun tam adı Anan Kalaylıydı galiba. İsrailli arap.
Thierry Karadeniz ve Can Armando‘dan sonra karşıma uzaylı melez topçu da çıksa artık şaşırmamaya karar verdimBunun tam adı Anan Kalaylıydı galiba. İsrailli arap.
Bunun bi tık üstü güney kore kuzey kore melezi olur hocamThierry Karadeniz ve Can Armando‘dan sonra karşıma uzaylı melez topçu da çıksa artık şaşırmamaya karar verdim
Hayır mukau ve batrakovu 1 ay çnce yazdım
Hepsi benden görüyor
Adnan Polat yöneticiyken iyiydi bir nevi taraftar için o zamanın Erden Timur'una yakındı diyebiliriz taraftar için. Lakin başkan olunca berbat ötesiydiO herifin olduğu hiçbir yerde işler rast gitmez zaten. Bizden uzak, Azizeye yakın olsun.
@Alper Altun iyi bir takipcin demekkiHayır mukau ve batrakovu 1 ay çnce yazdım
Hepsi benden görüyor
Yoktur reis helal olsun, başka öneriler var mı ortasaha için![]()
Aleksey Batrakov - Spielerprofil 24/25
Aleksey Batrakov, 19, aus Russland ➤ Lokomotiv Moskau, seit 2023 ➤ Offensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 9,00 Mio. € ➤ * 09.06.2005 in Orekhovo-Zuevo, Moskau Oblast, Russlandwww.transfermarkt.de
Bu cocugu taniyan var mi? Yeni yabanci sinirinda sanki böyle heriflere mi gitsek? Top 5 ligindeki takimlar herhalde ordan oyuncu almaya cekinir. Bizim icin firsat dogabilir. Cocugun Sofascore'da 7,77 ortalamasi var. Ligde 12 gol atmis, 9 tanesi ceza sahasi disindan ve mac basi 3,4 kilit pasi atiyor. Ligin seviyesi baya gerilemistir, ama firsat transferi olabilir.
Boyuda 1,69m. Tam hocanin isteyecegi seviyede.
Bundan önce mesajin var mi reis?