Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır bir de tam maç biterken oluyor bu. Kafayı yersin varya. Normalde fenerin başına gelmesi gereken bir şey bu. Bu yıl her şey tersine döndü.
bu hafta düşündüm aynısını
biz içerde mal gibi hiç olmayacak maçta puan bıraktık
onlarsa çok zor deplasmanda comeback attı ve aslanın ağzından 3 puan aldı

Pardon

Doc Rivers Reaction GIF

Darbe dize gelmiyor ki bacaga tekme atıyor
Orası öyle de mantığen mesela ayağın bir yere takılsa ilk sakatlanacak yerin bağlar olur hep ki bağ sakatlıkları doğru düzgün temas olmadan bile olabiliyor. Yani dümdüz düşmüş sadece nasıl sakatlandı diyorsun, meğer çapraz gitmiş vs.
Bacağında kırık olamayacağına göre ya bağlarda problem var ya da adalede. Ama adale sakatlıkları da bu şekilde olmuyor genelde. En güçlü ihtimal bağlar gibi duruyor.

Onur eğer başkasıyla karitiryorsam kusura bakma sen bu.forumda gördüğüm en uğursuz adam olabilirsin .febe şimdi atar dersin febe gol atar şimdi yeriz dersin gol.yeriz ama emin değilim o uğursuz sen misin değil misjn diye
Sen Zeytinli'den bahsediyorsun bence. :D
Ben pek maç forumuna yazmıyorum çünkü. Hele Fener maçlarına çok çok nadirdir.

Hatırlıyor musunuz, bir tane lavuk gelmişti. Transfer haberleri veriyordu; kaynak sorulunca Hamza Hoca’nın ekibinden olduğunu söylüyordu. Bu adamın fotoğrafını kullanıyordu; birkaç transfer tutmayınca adminler banlamıştı. :D

Ekli dosyalar

• Ad22222222sız.webp
    Ad22222222sız.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 14
Ulan bari KAP gelse de tribünler biraz ateşlense. Adamda heyecan da bırakmadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt